Warner Bros predstavio igru Harry Potter

Hogwarts Legacy omogućava igračima da uče i žive u poznatoj čarobnoj školi.

AT&T Inc’s Warner Bros Games su u srijedu predstavili igru Harryja Pottera “Hogwarts Legacy”, koja igračima omogućuje da iskuse život i igru čarobnjaštva u 1800-im godinama.
Zaigrajte igru kroz život učenika Hogwarts Witchcraft School i Witchcraft School.

Video igra koju je razvio Disney Infinity Avalanche bit će objavljena sljedeće godine za konzole Xbox Series S, X Series i Xbox One tvrtke Microsoft Corp., te PlayStation 5, PlayStation 4 i PlayStation 4 Pro i PC.

Iz Warner Bros. Games kazali su da igrači mogu poboljšati svoje čarobne sposobnosti svladavanjem uroka, kuhanjem napitaka i pitomim čarobnim zvijerima.
Igra će obuhvatiti poznate lokacije poput Zabranjene šume i Sela Hogsmeade.

Igra je najavljena na Sonyjevom događaju PlayStation 5. uživo iz japanske tvrtke.
Rekli su da će njihova nova konzola sljedeće generacije biti predstavljena u novembru, a verzija bez diska koštat će otprilike 1000,00KM i 800,00KM.

Pročitaj:   Najbolji, povoljni i novi laptopi u 2020. godini

By Lapan

ML Lapan je računalni geek, wordpress freelancer i gamer iz Bosne i Hercegovine. Ima 15 godina iskustva u radu na računaru, internetu, web lokacijama (najviše s Wordpress web stranicama). Po zanimanju je ekonomski tehničar, iako se trenutno ne bavi ovom vrstom posla. Na ovom blogu objavljuje gameplay snimke nekih igara koje voli igrati, te neke druge interesantne članke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.