Uvjeti i odredbe

 1. Uvod

Ovi standardni uslovi i odredbe web stranice napisani na ovoj web stranici upravljaće vašom upotrebom ove web stranice. Ovi Uslovi primjenjivat će se u potpunosti i utjecati na vašu upotrebu ove web stranice. Korištenjem ove web stranice pristali ste prihvatiti sve ovdje napisane uvjete i odredbe. Ne smijete koristiti ovu web stranicu ako se ne slažete sa bilo kojim od ovih standardnih uvjeta i odredbama web stranice.

Maloljetnici ili osobe mlađe od 18 godina ne smiju koristiti ovu web stranicu.

 1. Prava intelektualnog vlasništva

Osim sadržaja koji posjedujete, prema ovim Uslovima, Cera i / ili njeni davaoci licence posjeduju sva prava intelektualnog vlasništva i materijale sadržane na ovoj web lokaciji.

Odobrena vam je licenca samo za potrebe pregleda materijala koji se nalazi na ovoj veb lokaciji.

 1. Ograničenja

Izričito ste ograničeni u sljedećem

 • objavljivanje bilo kog materijala sa veb stranice u bilo kojem drugom mediju;
 • prodaja, podlicenciranje i / ili komercijalizacija bilo kog materijala sa veb stranice;
 • javno izvođenje i / ili prikazivanje bilo kog materijala sa veb stranice;
 • korišćenje ove veb stranice na bilo koji način koji nanosi ili može naštetiti ovoj web lokaciji;
 • korišćenje ove veb stranice na bilo koji način koji utiče na pristup korisnika ovoj veb lokaciji;
 • korišćenje ove veb stranice suprotno važećim zakonima i propisima, ili na bilo koji način može nanijeti štetu web lokaciji ili bilo kojoj osobi ili poslovnom subjektu;
 • bavljenje bilo kojim istraživanjem podataka, prikupljanjem podataka, izvlačenjem podataka ili bilo kojom drugom sličnom aktivnošću u vezi sa ovom Internet stranicom;
 • koristeći ovu web stranicu za bilo kakvo oglašavanje ili marketing.

Pristup određenim područjima ove web stranice zabranjujete vama, a Cera vam može u bilo kojem trenutku, po apsolutnoj diskreciji, ograničiti pristup bilo kojem dijelu ove web stranice. Bilo koji korisnički ID i lozinka koje imate za ovu web stranicu su povjerljivi i također morate čuvati povjerljivost.

 1. Vaš sadržaj

U ovim Standardnim uslovima i odredbama veb lokacije, „Vaš sadržaj“ znači bilo koji audio, video tekst, slike ili drugi materijal koji odlučite da prikazujete na ovoj veb lokaciji. Prikazujući svoj Sadržaj, dajete Ceri neekskluzivnu, neopozivu, po cijelom svijetu neograničenu licencu za korištenje, reprodukciju, prilagođavanje, objavljivanje, prevođenje i distribuciju u bilo kojem i svim medijima.

Vaš Sadržaj mora biti vaš vlastiti i ne smije kršiti prava treće strane. Cera zadržava pravo ukloniti bilo koji Vaš sadržaj s ove web stranice u bilo koje vrijeme bez najave.

 1. Nema garancija

Ova web lokacija se pruža “takva kakva je”, sa svim greškama, a Cera ne daje nikakve izjave ili garancije, bilo koje vrste povezane s ovom web stranicom ili materijalima koji se nalaze na njoj. Takođe, ništa što se nalazi na ovoj web lokaciji neće se tumačiti kao da vas savetuje.

 1. Ograničenje odgovornosti

Cera, niti bilo koji od njenih službenika, direktora i zaposlenih, ni u kom slučaju neće biti odgovorni za bilo šta što proizlazi iz ili je na bilo koji način povezano s vašom upotrebom ove web stranice bez obzira je li takva odgovornost prema ugovoru. Cera, uključujući svoje službenike, direktore i zaposlenike, neće biti odgovorna za bilo kakvu indirektnu, posljedičnu ili posebnu odgovornost koja proizlazi iz ili na bilo koji način povezan s vašom upotrebom ove web stranice.

 1. Naknada štete

Ovime u najvećoj mjeri nadoknađujete štetu kompaniji Cera iz i protiv bilo koje i / ili svih obaveza, troškova, zahtjeva, uzroka radnje, štete i troškova koji proizlaze na bilo koji način u vezi s kršenjem bilo koje odredbe ovih Uslova.

 1. Razdvojivost

Ako se utvrdi da je bilo koja odredba ovih Uslova nevaljana prema bilo kojem važećem zakonu, takve će se odredbe izbrisati bez uticaja na ostale odredbe u ovom dokumentu.

 1. Varijacija pojmova

Cera može revidirati ove Uslove u bilo koje vrijeme kako smatra prikladnim, a korištenjem ove web stranice očekuje se redovno pregledavanje ovih Uslova.

 1. Zadatak

Cera može dodijeliti, prenijeti i ugovarati svoja prava i / ili obaveze prema ovim Uslovima bez ikakvog obavještenja. Međutim, nije vam dozvoljeno da dodijelite, prenesete ili podugovorite bilo koje svoje pravo i / ili obavezu prema ovim Uslovima.

 1. Cijeli sporazum

Ovi Uslovi čine cjelokupni ugovor između Cere i vas u vezi s korištenjem ove web stranice i zamjenjuju sve prethodne dogovore i razumijevanja.

 1. Merodavno pravo i nadležnost

Ovi Uslovi će se uređivati ​​i tumačiti u skladu sa zakonima države New York, a vi se podvrgavate neisključivoj nadležnosti državnog i saveznih sudova smještenih u New Yorku za rješavanje bilo kakvih sporova.

Ovi uvjeti i odredbe generirani su na termsandcondiitionssample.com .

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.

Copyright © 2019 ML Lapan.
All rights reserved

New Report

Close