Registrirajte se na forum.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove.
Kliknite ovdje.

Shadow of War – Episode 5 (Epizoda 5)

Nova epizoda Shadow of War pustolovine s našim Talionom nam donosi nove izazove i mnoge borbe protiv novih orkova.

Talion, rendžer pokušava očistiti teritorij koji se nalazi pod njegovom kontrolom, odnosno kontrolom Bright Lord-a.
Neki generali armije orkova, poput Az-Gang the-Smuggler su zaista jaki i napraviće dosta pometnji u planovima Taliona da Bright Lord zavlada početno zauzetom teritorijom.

Iako još uvijek ista teritorija pod kontrolom Taliona nije očišćena od orkova armije Mordor-a, odnosno pod vlasti Saurona, Talion se usuđe sam zaputiti u avanturu na novi teritorij, tamo sreće mnogo jače generale orkova od onih koje je sretao do kraja.

Da li je ovo dobar potez Taliona, da li može regrutovati jake orkove na drugom teritoriju u svoju armiju, ili ipak to nije bio dobar potez, pogledajmo u petom nastavku serijala Shadow of War.

Middle-Earth: Shadow of War je akcijski video igra koju je razvio Monolith Productions, a objavio ga Warner Bros. Interactive Entertainment.
To je nastavak igre iz 2014. godine Middle-Earth: Shadow of Mordor, a objavljen je u cijelom svijetu na Microsoft Windows, PlayStation 4 i Xbox One 10. Oktobra 2017. godine.

Formirajte vojsku od neprijatelja, osvojite utvrdu i kontrolirajte Mordor iznutra.
Doživite kako nagrađivani Vengeance sustav funkcionira sa svakim neprijateljem i sljedbenikom kako biste stvorili jedinstvenu osobnu priču i suočili se sa snagom Mračnog lorda Saurona i njegovih demona u ovoj epskoj novoj priči o Srednjoj Zemlji.

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.