Shadow of War – Episode 4 (Epizoda 4)

U četvrtoj epizodi Shadow of War rendžer sa svojom vojskom orkova se upušta u opsadu tvrđave jednog od najjačih generala armije orkova i Saurona uopće na drugoj strani.

Bruz the Chopper s lijeve strane, kao prvi savjetnik Taliona kada su u pitanju orkovi i njihova taktika je doveo svoju vojsku, s desne strane Krakhorn of the Wind sa svojom vojskom će podržati našeg rendžera u namjerama zauzimanja prve tvrđave u Mordoru.

Rendžer će da testira snagu svojih orkova, koji sada prate svijetlu stranu Mordora, protiv onih na tamnoj strani, međutim, da li će biti izdaja s jedne ili druge strane, ostaje nam da vidimo u epizodi 4, Shadow of War.

Middle-Earth: Shadow of War je akcijski video igra koju je razvio Monolith Productions, a objavio ga Warner Bros. Interactive Entertainment.
To je nastavak igre iz 2014. godine Middle-Earth: Shadow of Mordor, a objavljen je u cijelom svijetu na Microsoft Windows, PlayStation 4 i Xbox One 10. Oktobra 2017. godine.

Formirajte vojsku od neprijatelja, osvojite utvrdu i kontrolirajte Mordor iznutra.
Doživite kako nagrađivani Vengeance sustav funkcionira sa svakim neprijateljem i sljedbenikom kako biste stvorili jedinstvenu osobnu priču i suočili se sa snagom Mračnog lorda Saurona i njegovih demona u ovoj epskoj novoj priči o Srednjoj Zemlji.