Registrirajte se na forum.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove.
Kliknite ovdje.

Shadow of War – Episode 3 (Epizoda 3)

Treća epizoda Shadow of War počinje nadogradnjom vještina našeg rendžera, Taliona, nakon toga rendžeru se na put stavlja Ogg Skull-Splitter.

Nakon iscrpljujuće borbe protiv Ogg Skull-Splitter, te njegovih pratioca, naš rendžer uspijeva za dlaku izbjeći najgori završetak i taktikom uspijeva preokrenuti borbu u svoju korist.

Po završetku borbe rendžer pokušava regrutovati Ogg Skull-Splitter-a, ali ne uspijeva jer je pomenuti ork jači nego smo mislili.
Umjesto toga rendžer ga ostavlja u životu, poniženog.

Thrak the Backbiter odvodi rendžera u zasjedu.
Rendžer se bori s pomenutim orkom i pobjeđuje ga uz pomoć strijele, te ga regrutuje u svoje redove.

Šta se dalje dešava s našim rendžerom pogledajte u trećoj epizodi nastavka Shadow of War.

Middle-Earth: Shadow of War je akcijski video igra koju je razvio Monolith Productions, a objavio ga Warner Bros. Interactive Entertainment.
To je nastavak igre iz 2014. godine Middle-Earth: Shadow of Mordor, a objavljen je u cijelom svijetu na Microsoft Windows, PlayStation 4 i Xbox One 10. Oktobra 2017. godine.

Formirajte vojsku od neprijatelja, osvojite utvrdu i kontrolirajte Mordor iznutra.
Doživite kako nagrađivani Vengeance sustav funkcionira sa svakim neprijateljem i sljedbenikom kako biste stvorili jedinstvenu osobnu priču i suočili se sa snagom Mračnog lorda Saurona i njegovih demona u ovoj epskoj novoj priči o Srednjoj Zemlji.

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.