Shadow of War – Episode 1 (Epizoda 1)

Prva epizoda igre Shadow of War.
Testiramo nove sposobnosti rendžera, testiramo šta je drugačije u donosu na prethodnu igru Shadow of Mordor i krećemo u nove avanture našeg junaka rendžera.

Na početku epizode, vidimo rendžera kako tumara pećinom, te nailazi na svjetlost pomiješanu s tamom, čini se da je ta svjetlost, rendžerov, Talionov saputnik Celebrimbor.

Veliki pauk drži Celebrimbor-a zarobljenim, njeno ime je Shelob.
Čini se da Shelob želi prsten od našeg junaka da bi zauzvrat oslobodila Celebrimbor-a, da li će rendžer pristati na takvo nešto?

Pustolovina nas vodi u Minas Ithil, koji je pod opsadom velike armije orkova, ljudi su već izgubili skoro pa cijeli grad, može li naš rendžer pomoći u obrani grada, pogledajmo u prvoj epizodi Shadow of War.

Middle-Earth: Shadow of War je akcijski video igra koju je razvio Monolith Productions, a objavio ga Warner Bros. Interactive Entertainment.
To je nastavak igre iz 2014. godine Middle-Earth: Shadow of Mordor, a objavljen je u cijelom svijetu na Microsoft Windows, PlayStation 4 i Xbox One 10. Oktobra 2017. godine.

Formirajte vojsku od neprijatelja, osvojite utvrdu i kontrolirajte Mordor iznutra.
Doživite kako nagrađivani Vengeance sustav funkcionira sa svakim neprijateljem i sljedbenikom kako biste stvorili jedinstvenu osobnu priču i suočili se sa snagom Mračnog lorda Saurona i njegovih demona u ovoj epskoj novoj priči o Srednjoj Zemlji.