Registrirajte se na forum.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove.
Kliknite ovdje.

Zašto Windows programi prestaju odgovarati?

Mnogi problemi mogu uzrokovati da Windows ili programi unutar sustava prestanu reagirati ili uzrokuju smrzavanje računala.
Ovo se može dogoditi iz različitih razloga, kao što su sukobi softvera ili hardvera, nedostatak resursa sustava, greške softverskih programa, softvera ili pogreške upravljačkih programa.

Što učiniti kada program prestane odgovarati?

Da biste se izvukli iz ovakve situacije, pritisnite tipke Ctrl + Alt + Del na tipkovnici kako biste otvorili prozor “Upravitelj Zadataka/ Task Manager“. Nakon otvaranja, označite neodgovarajući program, a zatim kliknite na njega desnom tipkom miša, i poslije toga pritisnite gumb “Završi Zadatak / End Task” da biste ga zaustavili.

Nakon što je programski zadatak dovršen, on se više ne pojavljuje u upravitelju zadataka, možete pokušati ponovo otvoriti program da biste vidjeli da li se ispravno izvodi.
Ako i dalje postoji problem s ovim programom, ponovno pokrenite računalo, a zatim ponovno otvorite program da biste vidjeli je li problem riješen.

Nakon ponovnog pokretanja računala, ako program i dalje prestaje odgovarati, provjerite dostupna ažuriranja ili zakrpe programa na web-lokaciji programera kako biste riješili problem.

Ako za ovaj program nema dostupnih ažuriranja ili zakrpa, a vaše računalo ima problema samo s tim jednim programom, deinstalirajte program. Nakon što je deinstalacija dovršena, ponovno pokrenite računalo, a zatim ponovno instalirajte program. Ponovno provjerite da li program radi normalno i više ne pravi greške.

Ako problem i dalje postoji, obratite se programeru programa da provjerite da nema poznatih problema. Ako je na vašem računalu zamrznuto više programa, preporučujemo vam da provjerite naš članak za rješavanje problema s računarom.

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.