Preuzmite PUBG Lite besplatno

PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) internetska je multiplayer Royale igra razvijena i distribuirana od strane PUBG Corporation, podružnice korejske tvrtke za video igre Bluehole.

Igra se temelji na prethodnom modu Brendana “PlayerUnknown” za ostale igre, nadahnutom Battle Royale iz 2000. godine i proširenom u indie igru ​​pod kreativnim vodstvom Greena.

U igri je čak 100 igrača dobijete padobran i padate na otok kako bi pronašli oružje i opremu koja bi mogla ubiti druge, a pritom izbjeći da budete ubijeni. Dostupna sigurnosna zona mape s igrom vremenom će se smanjivati, što će preživjelog igrača dovesti do snažnijeg područja za kontakt.

Ekipa ili pojedinac koji ostane zadnji je pobjednik.

Battlegrounds je prvi put objavljen za Microsoft Windows putem Steamovog beta programa za rani pristup u Martu 2017., s potpunim izdanjem u Decembru 2017.

Igru su također objavili Microsoft Studios za Xbox One putem svog programa za pregled Xbox Game istog mjeseca i službeno objavljeni u septembru 2018., objavljena je i besplatna mobilna verzija za Android i iOS, pored priključka za PlayStation 4.

Nova verzija PUBG Lite je dostupna besplatno i možete je preuzeti na ovom linku: https://lite.pubg.com/