Preuzmite Brawl Stars besplatno

Brawl Stars besplatna je mobilna video igra s dodanom vrijednošću koju je razvio i distribuira Supercell.

Zvijezde borbe usredotočene su na pucanje u druge igrače ili, u nekim slučajevima, protivnika AI-a (kompjutera) kako bi im uništio health i porazio ih.

Igrači mogu birati više Brawlera, od kojih svaki ima svoju glavnu metodu napada, a tijekom napada stvorit će se napad nazvan “Super”, koji je obično jači od normalnih napada.

Svaki Brawler također ima mogućnost otključavanja (pasivnog) “Star Forcea”, koja se može naći u Brawl Boxes ili u trgovini u igri ako heroj ima dovoljno jak level.

Igrači mogu izabrati razne modove koje žele igrati, poput Bounty moda gdje dva tima pokušavaju prikupiti najviše zvijezda dok eliminiraju protivnike.

Pročitaj:   Najbolji, jeftini pametni satovi u 2021. godini
https://www.youtube.com/watch?v=ifbQrMT-6V4

Heist mod uvodi timove u dvoboj gdje pokušavajhu pobijediti jedni druge, ali istovremeno štiteći sebe i svoje saigrače.
U Gem Grab modu, tim koji prvi sakupi 10 dragulja je pobjednik, a zatim mod sa 10 igrača koji se naziva Showdown mod, gdje se u areni bore svi, ejdni protiv drugih i sotaje samo jedan pobjednik.
Lone Star mod dio je svakodnevne aktivnosti.

Preuzmi igricu:
https://supercell.com/en/games/brawlstars/

By Lapan

ML Lapan je računalni geek, wordpress freelancer i gamer iz Bosne i Hercegovine. Ima 15 godina iskustva u radu na računaru, internetu, web lokacijama (najviše s Wordpress web stranicama). Po zanimanju je ekonomski tehničar, iako se trenutno ne bavi ovom vrstom posla. Na ovom blogu objavljuje gameplay snimke nekih igara koje voli igrati, te neke druge interesantne članke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.