Registrirajte se na forum.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove.
Kliknite ovdje.

Kako mogu preuzeti torrent?

U ovom ćemo vodiču objasniti kako instalirati torrent downloader i preuzeti torrent.

Torrent je mala datoteka koja milionima korisnika koji su povezani s Internetom olakšavaju razmjenu programa, audio, video i drugih vrsta datoteka.
Torrent sadrži podatke o svim korisnicima koji trenutno preuzimaju određeni program, kao i informacije o korisnicima koji na svojim računalima imaju određene programe. Na ovaj način možete skinuti programe od drugih kao i drugi od vas.

Program za preuzimanje torrenta

Postoji niz programa koji služe za preuzimanje torrenta, ali je jedan od njih, bar meni, najbolji, iako i s drugim nećete pogriješiti.

Posjetite stranicu https://www.bittorrent.com/ , kao što vidite u opisu na stranici, radi se o najboljoj torrent aplikaciji za nove korisnike.

Potražite torrente i preuzmite ih, možete automatski pokretati video fajlove ili muziku kroz ovu aplikaciju, a također podržava direktno preuzimanje torrenta pomoću magnet linka sa vašeg web pretraživača.

Sve što trebate uraditi je da kliknete na Client Download, i kliknite na Free Download for Windows.

Preuzeće se instalacijski paket za Bittorrent, pokrenite ga i slijedite korake, ali pazite ako stoji da nešto instalirati uz ovaj program, nekada dođe automatski označeno da se instalira još neka aplikacija, pa to odznačite.

Kada ste završili sa instalacijom ovog programa, odnosno alata, sve što trebate kliknuti na web pretraživaču, odnosno stranici s koje želite preuzeti torrent, jeste crvena potkovica, to je magnet link koji će automatski ubaciti torrent u Bittorrent i počeće preuzimanje, a bićete upitani gdje želite smjestiti torrent datoteke.

Ukoliko nema crvene potkovice, odnosno magnet linka, možete preuzeti torrent fajl, koji je obično male veličine, a onda ga pokrenuti, on će se automatski otvoriti u programu Bittorrent.

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.