Uključite ili isključite boje na startu, alatnoj traci i akcijskom centru

Windows 10 sadrži novu crnu temu sustava u izborniku Start, alatnoj traci i akcijskom centru.

AutoColor ekstrakcija primarnih boja sa pozadine radne površine sada je podržana. Možete promijeniti početnu boju, alatnu traku, naslovnu traku i akcijski centar.

Ako koristite temu visokog kontrasta, nećete moći ukljkučiti prikaz boja na alatnoj traci i izborniku Start, jer će biti onemogućen.

Ako isključite prikaz boja na alatnoj traci i akcijskom centru, pozadina izbornika Start, trake zadataka i akcijskog centra bit će crna.

  • Otvorite Postavke / Settings i kliknite ikonu Personalizacija / Personalization.
  • Kliknite Boje / Colors s lijeve strane i potvrdite ili poništite potvrdni okvir za Start, alatnu traku i centar akcija pod stavkom Show accent color on the following surfaces s desne strane za ono što želite.
  • Kad završite, po potrebi možete zatvoriti postavke.
  • Ako vam je omogućeno prikazivanje boja u startu, alatnoj traci i akcijskom centru, sada možete promijeniti boju u željenu boju.
Pročitaj:   Problem s crnim krajevima, obrubima na monitoru

By Lapan

ML Lapan je računalni geek, wordpress freelancer i gamer iz Bosne i Hercegovine. Ima 15 godina iskustva u radu na računaru, internetu, web lokacijama (najviše s Wordpress web stranicama). Po zanimanju je ekonomski tehničar, iako se trenutno ne bavi ovom vrstom posla. Na ovom blogu objavljuje gameplay snimke nekih igara koje voli igrati, te neke druge interesantne članke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.