Novo ažuriranje sustava Windows 10: Microsoft ponovno pokušava popraviti pogreške u pretraživanju

Microsoft je objavio neobavezno ažuriranje za Windows 10 u kojem piše da može popraviti dugoročne pogreške u okviru za pretraživanje.
Ažuriranja sustava Windows 10 verzija 1903 i 1909 “ažurira problem koji sprečava ispravno prikazivanje okvira Windows Search”.

Ranije ovog mjeseca, korisnici Windows-a požalili su se da im je ažuriranje onemogućilo upotrebu ugrađene značajke Windows Search koja prikazuje prazan sivi ili crni okvir.
Iz Microsoft su rekli da je uveden ispravak, problem bi trebao biti riješen nakon ponovnog pokretanja sustava.

Microsoft je također imao problema s ažuriranjem ovotjedne zakrpe u utorak, zbog čega su profili korisnika skriveni.
U Januaru je objavio ažuriranje za rješavanje problema s novim okvirom za pretraživanje u File Exploreru, ali tadašnji korisnici žalili su se na loše iskustvo s ovim ažuriranjem.

Pročitaj:   Šta je 8K rezolucija?

Ovi problemi proizlaze iz Microsoftove upotrebe Windows pretraživanja za pružanje poboljšanja preglednika datoteka, pa se lokalni prijedlozi za pretraživanje i prijedlozi za web pretraživanje prikazuju kada se unese tekst u okvir.
Ovo ažuriranje KB4535996 uključuje ažuriranja za Govornu Platformu, Windows Mixed Reality, Active X, performanse baterije, Microsoft Narartor, Neželjene Rasporede Tipkovnice, Postavke Pisača i Probleme Mrežnog Pisača.

By Lapan

ML Lapan je računalni geek, wordpress freelancer i gamer iz Bosne i Hercegovine. Ima 15 godina iskustva u radu na računaru, internetu, web lokacijama (najviše s Wordpress web stranicama). Po zanimanju je ekonomski tehničar, iako se trenutno ne bavi ovom vrstom posla. Na ovom blogu objavljuje gameplay snimke nekih igara koje voli igrati, te neke druge interesantne članke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.