Najbolji programi za obradu video zapisa u 2021. godini

Bilo da ste samo hobist ili se profesionalno bavite uređivanjem i produkcijom video zapisa, svima je potreban profesionalan video editor.
Ovdje ćemo vam otkriti trenutno najbolji izbor softvera za uređivanje video zapisa.

1. Adobe Premiere Pro CC

Premiere Pro CC je prošireni profesionalni program za video montažu na profesionalnoj razini koji ima sve što je potrebno za profesionalni video editor, posebno u pogledu suradnje.

Uz Adobe Premiere Pro CC, dobijate program karakteristika kao što su jasno i fleksibilno sučelje, mnoge organizacijske alati, funkcije video uređivanja su moćne, bogat ekosustav aplikacija za video produkciju, izvrsna stabilnost.

Ne nudi vam opcije poput mogućnosti oznaka ključnih riječi za medije.
Neke tehnike zahtijevaju druge programe, poput After Effects.

Zahvaljujući poznatom sučelju za nelinearno uređivanje, neusporedivom ekosustavu alata i moćnom skupu značajki, Adobe Premiere Pro dostojan je da bude standardni industrijski softver za uređivanje video zapisa.
Od posljednjeg gledanja ove izvrsne aplikacije dodana je podrška za 360 VR sadržaja, 4K i HDR videozapise i alate Lumetri Color.
Vrijedno je odabrati Premieru jer je to jedan od najboljih ili najboljih programa za obradu video zapisa na profesionalnom polju i ističe se u svim segmentima tržišta

2. CyberLink PowerDirector

PowerDirector je najbrži i najcjelovitiji program za uređivanje video zapisa korisnika.

Ovo je veoma brz program, sučelje je jasno, podržava video funkciju od 360 stupnjeva, uređivanje sa više kamera, zatim 3D i 4K mogućnosti, također podržano je praćenje pokreta.

Mnogo opcija sučelje može učiniti prenapunjenim, loše je podudaranje boja.

CyberLink-ov PowerDirector softver za video uređivanje premošćuje jaz između profesionalne montaže i prilagođenosti kupcu.
Često je ispred drugih profesionalnih proizvoda u podršci novim formatima i tehnologijama.
Sadrži neke alate koji će vam pomoći kombinirati fascinantne digitalne filmove, kao i prijelaze, efekte i naslove.
Najvažnije je da djeluje brzo i brzo generira.
Ovo je napredni softver za uređivanje videozapisa koji treba imati.

Pročitaj:   Kako izbrisati historiju pretraživanja na Instagramu?

3. Pinnacle Studio Ultimate

Ovaj program je fascinantan, i nećete pogriješiti ako ga odaberete.
Sučelje je jasno, uredite VR sadržaj od 360 stupnjeva, upotrijebite tonske efeke, moguće je uređivanje s više kamera, podržava 4K i H.265, sadrži dobar audio alat, te alat za masku.

Praćenje pokreta nije pouzdano, te neravnomjerna implementacija VR od 360 stupnjeva su nedostaci Pinnacle Studio Ultimatea.

Pinnacle Studio jedan je od rijetkih programa koji je prošao mnoge verzije andogradnje.
Svakom iteracijom izvrstan softver za uređivanje video zapisa postaje sve moćniji i brži.

Pinnacle je dizajniran za gotovo sve profesionalne entuzijaste, s izvrsnim funkcijama i efektima uređivanja, poput stop-motion videa, uređivanja s više kamera i praćenja pokreta.
Pinnacle također podržava VR sadržaj od 360 stupnjeva, a njegova brzina prikaza je veoma dobra.

4. Corel VideoStudio Ultimate

Corel VideoStudio Ultimate posjeduje mnoštvo zanimljivih alata za izradu video zapisa, jasno i jednostavno sučelje, podržava VR od 360 stupnjeva, 4K Ultra HD i 3D medije, praćenje kretanja u više tačaka, te uređivanje više kamera, možete stvoriti HTML5 video, posjeduje i alat za zaustavljanje pokreta.

Nema mogućnosti oznaka ključnih riječi za medije.

Bilo da se radi o 3D, 4K ili VR videozapisu od 360 stupnjeva, inovacija tehnologije kućnih video zapisa je beskrajna, a softver koji upotrebljavate za uređivanje svih sadržaja mora biti najnoviji.
Corel VideoStudio Ultimate to može sjajno učiniti i jedan je od rijetkih programa za uređivanje videozapisa koji se može koristiti s VR materijalom od 360 stupnjeva.

Pročitaj:   Kako promijeniti font biografije na Instagramu?

Opremljen je i uređivanjem više kamera, praćenjem više tačaka, mapiranjem vremena, video maskiranjem, uređivanjem zvuka i podrškom za 4K.
Novi alati uključuju automatski kreator “Highlight Reel”, kotačić u boji za ocjenjivanje boja i nove mogućnosti uređivanja za klizanje, istezanje i pomicanje.
Corel VideoStudio Ultimate impresivan je proizvod s jasnim, jednostavnim sučeljem i mnogim zanimljivim značajkama, a u posljednjem ažuriranju ima visoku stabilnost.

5. Adobe Premiere Elements

Program posjeduje jasno i jednostavno sučelje, programsko uređivanje korisno je za osnovne i napredne projekte.
Sadrži mnoge video efekte, alate za tekst, moćno uređivanje zvuka, podršku za 4K i veoma je stabilan.

Ne postoji VR ili 3D uređivanje od 360 stupnjeva, nema podrške za multicam ili opcije snimanja na ekranu.
Nema podrške za HEVC u sustavu Windows.

Sve velike i mnoge manje tvrtke govore o primjeni umjetne inteligencije na svoje proizvode, a Adobe nije iznimka.
Ovaj kreativni programer softvera demonstrira svoju tehnologiju Sensei AI par godina, a nadogradnja Premiere Elements 2020 jedan je od najnovijih korisnika ove tehnologije.
Potrošački usmjeren softver za obradu video zapisa i dalje je vrlo jednostavan za upotrebu, ali s obzirom na različite učinke i dostupne formate, zaslužuje da se nađe na listi najboljih.

6. Magix Movie Edit Pro

Softverski paket programa uključuje mnoge video efekte. mogućnost višestruke kamere, dobar alat za titlove. Pouzdan alat za uređivanje zvuka, program je izuzetno stabilan, ima medijsku podršku za video od 360 stupnjeva.

Nedostaju alati za uvoz i organizaciju, neki video formati imaju dodatne troškove preuzimanja, slaba je i medijska organizacija projekata.

Magix je više od dva desetljeća lider u softveru za audiovizualne medije, posebno u svom standardnom softveru za uređivanje zvuka Sequoia.
Njegov Movie Edit Pro natječe se sa softverom Adobe i CyberLink, pa čak podržava i sadržaj od 360 stupnjeva i 4K.

Pročitaj:   Kako napraviti isti pregled datoteka u svim mapama sustava Windows?

Magix traži višestruka poboljšanja performansi u verziji za ovu godinu, pregled u stvarnom vremenu, prilagodljivije sučelje, automatsko zatvaranje praznina, profesionalnu stabilnost, više fontova s ​​naslovima i nove uvodne animacije.
Dodali su potpunu stabilnost funkcija, kao što su praćenje pokreta, predlošci kamera za kretanje, uređivanje temeljeno na ritmu i uveli su trgovinu sa dodacima.
Ovo je dobra nadogradnja, ali aplikacija i dalje može pratiti konkurenciju u organizacijskim alatima i ukupnoj upotrebljivosti.

7. Wondershare Filmora

Program je opremljen ugodnim sučeljem, jeftin je, tu su mnogi efekti i slojevi, te dobar alat za naslove.
Program je veoma lagan.

Načini kamere i rezača dopuštaju samo po jedan isječak.
Nema pretrage za efekte ili prijelaze, nema praćenja kretanja, nije opremljen dodirnim zaslonom.

Wondershare je cijenjena marka kada se radi o video uređivaču na Mac računalima, a ksada i orisnici Windowsa mogu isprobati proizvode tvrtke, poput video uređivača Filmora.
Ova aplikacija pruža standardno obrezivanje, prijelaze, prekrivanja i efekte koje očekujete od ove vrste softvera, ali nedostaju joj naprednije i modernije značajke poznatih konkurenata poput CyberLink PowerDirectora, koji posjeduje praćenje kretanja kamere, multicam i video od 360 stupnjeva.
Filmora može uraditi posao, ali samo ako trebate koristiti neke osnovne funkcije koje Filmora pruža za izradu videozapisa.

By Lapan

ML Lapan je računalni geek, wordpress freelancer i gamer iz Bosne i Hercegovine. Ima 15 godina iskustva u radu na računaru, internetu, web lokacijama (najviše s Wordpress web stranicama). Po zanimanju je ekonomski tehničar, iako se trenutno ne bavi ovom vrstom posla. Na ovom blogu objavljuje gameplay snimke nekih igara koje voli igrati, te neke druge interesantne članke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.