Najbolji programi za obradu fotografija u 2020. godini

Fotografije su stvar svakodnevnice u našem današnjem životu, kako za profile po raznim socijalnim mrežama, pa preko foruma i drugih stranica, sve do razmjene istih sa nekim od naših online prijatelja.

Stoga nama svima trebaju određeni uređivači za naše fotografije, a danas postoji ogroman broj ovakvih aplikacija, pa tako da ne biste trošili vrijeme da sami pronalazite programe, mi vam predstavljamo najbolje od njih.

1. Adobe Photoshop Express

Dostupan za: Putem Web-a i Mobilne telefone (Windows, Android i Mac)

Photoshop Express olakšava uređivanje, kreativnost i dijeljenje fotografija kako bi se mogle istaknuti na društvenim mjestima i bilo gdje drugdje.

Uredite fotografije s brzim alatima za popravak mrlja i drugih problema, podesite kutove gledanja i još mnogo toga.
Možete birati između stotina tema, efekata i privitaka, a te teme, efekte i privitke možete odmah primijeniti kako biste iskazali svoju kreativnost ili proširili svoju poruku.

Uredite, retuširajte, kolažirajte i kombinirajte fotografije osjetljive na dodir kako biste stvorili nešto novo.
Photoshop Express uključuje jedinstvene leće i efekte koji automatski stvaraju čarobne efekte za vaše fotografije.

Možete objaviti svoje favorite izravno na web lokacije društvenih mreža ili ih podijeliti u aplikacijama za e-poštu ili slanjem poruka kako biste inspirirali druge.

2. GIMP

Dostupan za: Desktop i prijenosna računala ( Windows, Linux i OS X )

GIMP je cross-platformski uređivač slika dostupan za GNU / Linux, OS X, Windows i više operativnih sustava.
To je besplatan softver i možete promijeniti njegov izvorni kod i distribuirati promjene.

Ako ste grafički dizajner, fotograf, ilustrator, znavstvenik ili samo hobist, GIMP ima savršene alate za svakoga i pomoći će vam u vašem radu.
S mnogim prilagodbama i dodacima trećih strana, GIMP će zasigurno povećati vašu produktivnost.

GIMP pruža alate potrebne za obradu slika visoke kvalitete. Od retuširanja i restauracije do kreativne sinteze, jedino ograničenje je mašta.

GIMP se koristi za generiranje ikona, grafičkog dizajna i umjetničkih elemenata za UI komponente i modele.

3. Paint.NET

Dostupan za: Desktop i prijenosna računala sa Windows sustavom

Paint.NET je još jedan, itekako dobar softver za uređivanje slika i fotografija za računala koja koriste Windows sustave.
S intuitivnim, inovativnim korisničkim sučeljem, podrškom za slojeve, beskonačnim poništavanjem, specijalnim efektima i raznim korisnim i moćnim alatima ovaj softver je vrijedno staviti na listu najboljih.

Aktivna i rastuća internetska zajednica pruža prijateljsku pomoć, vodiče i ostale značajke.

Razvijen je kao napredni preddiplomski dizajnerski projekt pod vodstvom Microsofta, a sada ga održava i razvija Rick Brewster.
Izvorno smatrana besplatnom zamjenom za softver Microsoft Paint koji dolazi uz Windows, sada je evoluirao u moćan softver, ali jednostavan alat za uređivanje slika i fotografija.

4. PhotoScape X

Dostupan za: Desktop i laptop uređaje sa sustavima Windows ili OS X

PhotoScape X je sve-u-jedan softver za uređivanje fotografija koji pruža funkcije povezane sa fotografijom, kao što su preglednik fotografija, obrezivanje, uređivač, serija, kombiniranje, kolaž, stvaranje GIF-a, odabir boja, snimka zaslona, ​​RAW slika itd.

Isprobajte različite efekte, filtre i prilagodbe kako biste stvorili svoj jedinstveni stil.

Primijenite efekte filma da biste dobili svoj analogni osjećaj. Nanesite svjetlosne efekte kako biste dosadne i besprijekorne fotografije pretvorili u zapanjujuće fotografije.

5. Photo Pos Pro

Dostupan za: Windows Desktop i prijenosna računala

Photo Pos Pro postao je jedan od najpopularnijih urednika fotografija na svijetu!
Verzija 3 ima besplatne i napredne funkcije uređivanja fotografija, pružajući korisnicima više opcija na području poboljšanja i uređivanja slika te dizajna računalne grafike.

Možete obavljati različite zadatke uz pomoć uređivača, od jednostavnih osnovnih zadataka do složenih zadataka, možete uređivati ​​postojeće slike, stvarati nova djela na temelju postojećih slika, stvarati nova djela ispočetka i još mnogo toga.