Najbolji mobilni telefoni s najboljom kamerom 2022

ML Lapan

Sve najbolje telefone sa kamerom stavili smo na test, a ovi su bili na vrhu.

iPhone 13 se popeo na vrh naše liste najboljih telefona za fotografisanje.
Hoće li, međutim, imati kratku vladavinu, jer novi Pixel telefoni dolaze od Googlea, koji je poznat po tome što pravi odlične gadgete za snimanje fotografija.

Za titulu najboljeg telefona sa kamerom, Google Pixel 6 i Pixel 6 Pro će se suočiti sa jakom konkurencijom.

Modeli iPhone 13 značajno su napredovali, ne samo u pogledu tehnologije, već i u pogledu novih tehnologija snimanja video zapisa, stavljajući Appleove pametne telefone ispred paketa u pogledu telefona sa kamerom.

Ti telefoni su na vrhu liste, jer nas je naše istraživanje dovelo do otkrivanja telefona sa kamerom koji snimaju izvanredne fotografije i prikaze koji se vide jednom u životu, a nedostaju manje kompetentnim uređajima.

Tražimo telefone sa kamerom koji kombinuju komplikovanu optiku i senzore sa softverskim algoritmima koji zavise od matematike i nauke kako bismo iz svake situacije izvukli najfinije svjetlo, boju i detalje kada ispitujemo pametne telefone.

Ne radi se samo o količini sočiva na poleđini, neki proizvođači telefona koriste umjetnu inteligenciju kako bi poboljšali naknadnu obradu fotografija.

Ovo su najbolji telefoni sa kamerom koje možete kupiti, na osnovu stotina sati testiranja i brojnih direktnih poređenja fotografija.

Koji su najbolji telefoni sa najboljom kamerom na tržištu?

iPhone 13 Pro Max je novi kralj fotografskih telefona, a slijedi ga manji iPhone 13 Pro.

Nove Pro verzije zaslužuju svoje naslove sa neverovatnim fotografijama i filmovima, zahvaljujući trostrukoj konfiguraciji od 12MP sa većim senzorima na širokoj i ultraširokoj kameri, kao i 3x optičkom zumiranju na telefoto objektivu.

Pročitaj  Najbolje, jeftine slušalice 2022

Ako želite ići dalje od Appleovih telefona, otkrit ćete da mnogi od najboljih Android telefona također imaju odlične kamere.

Google Pixel 6 Pro i njegov brat, Pixel 6, nova su krema.

OnePlus 9 Pro, Galaxy S21 Ultra, pa čak i jeftiniji Pixel 5a koriste višestruka stražnja sočiva i vrhunske tehnologije obrade slike kako bi ponudili najbolje rezultate.

U stvari, Pixel 5a je naš najbolji izbor za one koji žele da izvuku maksimum iz svoje mobilne fotografije dok troše što je moguće manje novca.

Apple-ovi fanovi mogu se odlučiti za iPhone SE, koji je jedan od najboljih jeftinih telefona na tržištu i nudi fenomenalan kvalitet slike za manje od pola cijene od premium uređaja.

Ovaj sadržaj je za Starter, VIP, and PRO članove samo.
Prijava Pridružite se sada

Podijeli ovo sa prijateljima...

By Lapan

ML Lapan je samouki računarski geek, freelancer za Wordpress i igrač iz Bosne i Hercegovine. Ima više od 15 godina iskustva u radu na računarima, internetu, web stranicama (većinom sa Wordpress stranicama).

Svi smo bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?

Ne ustručavajte se posjetiti centar za pomoć, mi vam možemo pomoći.

Copyright © 2019 ML Lapan.
All rights reserved

New Report

Close