Molimo da se registrirate na forum klikom ovdje.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove na forumima.
Kliknite ovdje.

Najbolji komedije filmovi u 2020. godini

Scoob! (Skub!) [2020]

Nakon što su riješili stotine slučajeva i podijelili svoje avanture, Scooby-Doo i banda se suočavaju s najvećom i najizazovnijom misterijom svih vremena – zavjerom za puštanje duha psa Cerberusa u svijet.
Kako trajer trka za zaustavljanje Cerberusa, banda je otkrila da Scooby-Doo ima tajno naslijeđe i epsku sudbinu, koja je bila veća nego što je iko zamislio.

Dolittle (Dolittle) [2020]

Dr. John Dolittle povlači se iza zidova svog bujnog engleskog dvorca iz 19. stoljeća.
Njegov jedini pratitelj potiče od egzotičnih životinja s kojima je razgovarao svaki dan.
Ali kad se mlada kraljica Viktorija teško razboljela, tražeći lijek za nju, ekscentrični liječnik i njegovi krzneni prijatelji započeli su epsku avanturu na bajkovitom otoku.

Vještice (The Witches) [2020]

Vještice je nadolazeći Američki, fantazijsko, komični film koji je režirao Robert Zemeckis, a napisali Zemeckis i Kenija Barris.
Zasnovan je na istoimenom romanu Roalda Dahla, a drugi je potpuno adaptirani roman nakon filma iz 1990. Vještice.

Nebrušeni Dragulji (Uncut Gems) [2020]

Atraktivni draguljar pod neizvjesnim visokim performansama, mora uravnotežiti rad sa biznisom, odnose s obitelji i protivnicima, kako bi postigao konačnu pobjedu.

Loši dečki za život (Bad Boys For Life) [2020]

Supruga i sin, Meksičkog vlasnika narko kartela pokrenu odmazdu, kako bi ubili sve one koji su uključeni u njegovo zatvaranje, uključujući detektiva Mike Lowry.
Nakon što je Mike ozlijeđen, postaje partner sa Marcusom Burnettom i posebnim taktičkim timom AMMO kako bi zločince priveo pravdi.
Međutim, policajci stare škole moraju se što prije naučiti nositi ​​s novom elitom kako bi eliminirali začarani kartel koji im prijeti i dovodi živote u opasnost.

Putovanje u Grčku (The Trip to Greece) [2020]

Funnymen Steve Coogan i Rob Brydon putuju u restorane, hotele.

Emma (Emma) [2020]

Priča slijedi zaluđenost mlade žene, Emma Woodhouse, koja živi u Engleskoj i Gruziji, te se bavi druženjem – ponekad pogrešno, često zbunjujuće – u životima svojih prijatelja i obitelji.

Ljubavne Ptice (The Lovebirds) [2020]

Na rubu rastave, par je slučajno pao u neobičnu misteriju o ubojstvu.
Kako se približavaju čišćenju svojih imena i rješavanju slučaja, oni moraju shvatiti kakoda oni i njihova veza prežive noć.

Bill i Ted suočavaju se sa muzikom (Bill & Ted Face the Music) [2020]

Posetilac iz budućnosti kaže najboljim prijateljima Bilu i Tedu da jedna njihova pjesma može spasiti život onakav kakav znamo i donijeti harmoniju u svemir.