Registrirajte se na forum.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove.
Kliknite ovdje.

Najbolje mobilne aplikacije za video zapise u 2020. godini

Ovdje navodimo aplikacije koje se odnose na mobilne uređaje.

1. VLC for Android

Dostupnost: Android applikacija.

VLC media player je multi-platformski multimedijski uređaj otvorenog koda koji može reproducirati većinu multimedijskih datoteka, kao i diskove, uređaje i mrežne protokole za streaming.

Ovo je port za VLC media player na platformi Android ™. VLC za Android može reproducirati sve video i audio datoteke, kao i mrežne tokove i pogone te DVD ISO, poput verzije VLC za radnu površinu.

2. Open Camera

Dostupnost: Android applikacija.

Open Camera je aplikacija otvorenog koda za Android ™ telefone i tablete.

Aplikacija se može koristiti za snimanje fotografija i videozapisa.

Open Camera ima mnogo funkcija. Open camera je sve što trebate za proizvodnju visokokvalitetnih videozapisa i fotografija.
Sadrži mnoge kvalitetne postavke koje možete mijenjati kako biste dobili šta očekujete od aplikacije.
Stvorijte fotografije i videozapise visoke razlučivosti.

3. A Better Camera

Dostupnost: Android applikacija.

Zaboravite na desetine aplikacija za fotografisanje.
A Better Camera može udovoljiti svim vašim potrebama. Neke najbolje ocijenjene aplikacije za Android kamere prebačene su u A Better Camera aplikaciju kako bi vam pružili najbolju, svestranu i potpuno opremljenu aplikaciju za kameru.
Video ima moćne funkcije, poput snimanja s vremenskim odmakom, i može se koristiti s zaključavanjem fokusa, zaključavanjem ekspozicije i zaključavanjem ravnoteže bijele boje.

4. Google Camera

Dostupnost: Android applikacija.

S Google kamerom nikada nećete propustiti trenutak i snimiti sjajne fotografije s značajkama poput portreta i noćnog vida.

HDR+ s dvostrukom kontrolom ekspozicije za snimanje izvrsnih fotografija, posebno pri scenama sa slabim osvjetljenjem ili pozadinskim osvjetljenjem. Night Sight će zamijeniti bljeskalicu. Night Sight može otkriti sve najbolje detalje i boje izgubljene u mraku.

Google kamera vam omogućava da napravite fotografije i videozapise visoke razlučivosti, bez zamućenja, na fotografijama i vidozapisima sve će izgledati odlično

5. ULike

Dostupnost: Android applikacija.

Odmah nakon fotografiranja popravite oči, nos i usta.
Nema potrebe ponovno uređivati.
Spremite svoje omiljene izmjene koje definiraju vaše lijepe značajke, tako da vam više nije potrebno retuširati.

Inovativni filtri vam donose blistav ten:
Trendi, neovisnost, umjetnički stil, retro stil, odaberite svoj omiljeni filter.

6. PowerDirector

Dostupnost: Android applikacija.

Bilo da snimate filmove, videozapise najnovijih avantura ili kombinirate isječke kako biste podijelili uzbudljive i nezaboravne trenutke, PowerDirector je savršena aplikacija za uređivanje videozapisa mobilnih uređaja.

S velikim brojem moćnih alata za uređivanje koji se svakodnevno ažuriraju i jednostavnim i intuitivnim aplikacijskim sučeljem, naći ćete sebe kako stvarate videozapise koji će vas čak i zadiviti.

7. KineMaster

Dostupnost: Android applikacija.

Želite napraviti sjajne videozapise na svom telefonu, tabletu ili Chromebooku?

KineMaster je potpuno opremljeni video uređivač koji tražite.
KineMaster i svi njegovi alati za uređivanje besplatni su za upotrebu. To uključuje neograničen izvoz do 4K rezolucije!

8. Quik

Dostupnost: Android applikacija.

Uz Quik možete stvoriti odlične videozapise uz samo nekoliko dodira. Odaberite svoje omiljene fotografije i videozapise i dopustite Quik da radi svoju čaroliju.

U nekoliko sekundi može se pronaći lijepi trenutak, dodati prelijepi efekti prijelaza i efekti i sve biti u skladu s ritmom glazbe.

Prilagodite svoju priču kroz tekst i glazbu i lahko ih dijelite s prijateljima. Uređivanje nikada nije bilo tako brzo, inače ne bi bilo ništa zabavno.

9. Adobe Premiere Rush

Dostupnost: Android applikacija.

Adobe Adobe Premiere Rush je uređivač videa koji omogućava da brzo i jednostavno stvarate i dijelite videozapise profesionalnog izgleda s video efektima poput brzine i filtera. Pored toga, možete ga koristiti na svim uređajima – mobilnim telefonima, tabletima i stolnim računalima.

10. VideoShow Video Editor

Dostupnost: Android applikacija.

VideoShow pruža izvrsne funkcije za uređivanje videa.
Uportijebite VideoShow za proizvodnju filmova, za izradu memova, izradu videozapisa ili prezentacije s fotografijama, slikama, glazbom, naljepnicama i zvučnim efektima, sve je jednostavno i zabavno.

Mladi filmaši mogu čak uljepšati video na kreativan, personaliziran način, tekstom, efektima, GIF-ovima, filtrima trendova, prijelazima ili uživo presnimavanjem. Napravite vlastiti video blog, smiješne meme i smiješne videozapise.

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.