Registrirajte se na forum.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove.
Kliknite ovdje.

Najbolji, besplatni muzički player programi u 2021. godini

Ako niste ljubitelj internetskog streaminga glazbe ili želite imati bogatu offline glazbenu kolekciju, potreban vam je izvrstan glazbeni player.
Postoji mnogo naprednih opcija koje možete odabrati, ali postoje i neke izvrsne besplatne verzije.

1. MusicBee

Dostupnost:

 • Windows.

Prednosti:

 • Podržava ogromnu glazbenu biblioteku.
 • Napredno uređivanje metapodataka.
 • Otimizacija reprodukcije.

Nedostaci:

MusicBee je besplatni glazbeni player, stvoren za ozbiljne ljubitelje glazbe, i sadrži sve što vam je potrebno za upravljanje i uživanje u vašoj kolekciji, bez obzira na to koliko je velika.

Ovaj besplatni glazbeni player osmišljen je kako bi u potpunosti iskoristio stereo mikser i u potpunosti iskoristio računalni hardver, uključujući napredne zvučne kartice i postavke surround zvuka.
Neprekidnom reprodukcijom uklanja se tišina između pjesama, možete odabrati da dodate tišinu, te normalizirate glasnoću i isprobate ekvilajzer.

Besplatni glazbeni player podržava gotovo bilo koji audio format i ima unaprijed postavljene postavke za različite uređaje za reprodukciju.
Vrlo je jednostavno pretvoriti datoteke, iako trebate preuzeti LAME kodek za MP3 kodiranje.

Postoji čak i Android aplikacija koja može daljinski upravljati MusicBeeom i podržava dodatke WinAmp-a.
Nećete pronaći sveobuhvatniji besplatni glazbeni player, iako nije otvoreni izvor, možete ga potpuno besplatno koristiti.

2. AIMP

Dostupnost:

 • Windows i Android.

Prednosti:

 • Podržava velike glazbene biblioteke.
 • Napredno uređivanje metapodataka.
 • Optimizacija reprodukcije.

Nedostaci:

Kao i svi najbolji besplatni glazbeni player za reprodukciju glazbe, AIMP olakšava organiziranje pjesama, čak i ako je u vašoj zbirci trenutno nered pjesama, format i mjesto su različiti, a metapodaci su nepotpuni ili nedostaju.

Datoteke iz više direktorija možete koristiti za stvaranje AIMP knjižnica, a možete kopirati CD-ove s CD-a i imati automatske funkcije numeriranja i označavanja zapisa koje će vam pomoći da usavršite svoj oblik.

AIMP podržava više formata, a drugi enkoderi također se mogu koristiti kao dodaci koje je kreirao korisnik.
Većina dodataka glazbenog playera dodatni su vizualni efekti i naslovnice, koji su cool, ali imaju malo praktičnosti.
Suprotno tome, AIMP dodaci uključuju neke prave dragulje.
Proširenja za YouTube neki su od najzanimljivijih dijelova, omogućuje vam izradu popisa za reprodukciju iz više videozapisa, dodatka za streaming glazbe SoundCloud-a i proširenja za daljinsko upravljanje uređajima.

3. foobar2000

Dostupnost:

 • Windows, Android, macOS i iOS.

Prednosti:

 • Briše duplicirane trake.
 • Ima alat za konverziju.

Nedostaci:

 • Ne ažurira se u stvarnom vremenu.

foob​ar2000 može lako očistiti neuredne knjižnice i nudi opcije koje uključuju obradu, dovršavanje metapodataka i numeriranje staza te kopiranje i lijepljenje podataka između polja.

Kada kopirate audio CD, ovaj besplatni glazbeni player pretražit će metapodatke neoznačenih pjesama i može prepoznati i izbrisati duplicirane pjesme.
Biblioteka foobar2000 ne ažurira se u stvarnom vremenu, ali može otkriti promjene i izbrisati nevažeće veze.

foob ​ar2000 podržava sve uobičajene audio formate i uključuje alat za brzu pretvorbu s raznim unaprijed postavljenim postavkama i opcijama za stvaranje vlastitih konfiguracijskih datoteka.
Ako naiđete na datoteku koja se ne može otvoriti, možete koristiti druge kodeke kao korisničke dodatke koji se mogu instalirati putem izbornika postavki.

4. MediaMonkey

Dostupnost:

 • Windows.

Prednosti:

 • Pronalazi nedostajuće metapodatke.
 • Logična organizacija traka.

Nedostaci:

 • Neke funkcije se plaćaju.

MediaMonkey može reproducirati i organizirati glazbu i videozapise, a za razliku od nekih dvonamjenskih media playera, oba mogu raditi normalno.
Može prepoznati pjesme kojima nedostaju metapodaci i tražiti informacije na mreži, baš kao i MusicBee, a najnoviji alat za označavanje omogućuje vam označavanje datoteka pomoću industrijskih standardnih formata.

Glazbu također možete označiti tijekom reprodukcije, što je dobra opcija da izbjegnete pregled fragmenata pjesme prije označavanja prema raspoloženju ili žanru kako biste stvorili popis pjesama.

MediaMonkey organizira vašu glazbenu biblioteku u logičku hijerarhiju, a nadzornik datoteka osigurava da se sve ažurira kada dodajete, uređujete i brišete datoteke.
Djeluje dobro, ali ako želite potpunu ručnu kontrolu, potreban vam je dodatak treće strane.

Plaćena verzija uključuje način zabave koji može zaključati sučelje kako bi spriječio goste da ometaju vaše pažljivo uređene popise pjesama, ugrađene pretvorbe za televizore i mobilne uređaje i MP3 kodiranje za kopiranje CD-a.

5. VLC Media Player

Dostupnost:

 • Windows, Android, Linux, macOS i iOS.

Prednosti:

 • Reproducirajte gotovo sve glazbene datoteke.
 • Vrlo prilagodljiv.

Nedostaci:

 • Označavanje može biti nezgodno.

VLC Media Player najpoznatiji je po svojim video datotekama, ali takođe je i izvrstan muzički menadžer koji može reprodukovati gotovo bilo koji format bez instaliranja dodatnih kodeka i konvertovati između njih.

VLC također može strujati glazbu s lokalne mreže ili s interneta. uključujući internetske radio stanice, a možete je postaviti i kao popis prečaca.

Upravljanje glazbom je jednostavno, samo povucite datoteke i direktorije u medijateku, a VLC Media Player sve će ih sortirati u mape.
Možete organizirati pjesme prema albumu, izvođaču, žanru ili bilo kojim drugim metapodacima, a pomoću ugrađenog alata za pretraživanje pronaći ćete željenu pjesmu.

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.