Najpopularnije besplatne WordPress teme za 2020-u godinu

1. Astra

Astra je brza, potpuno prilagodljiva i prelijepa WordPress tema pogodna za blog, osobni portfelj, poslovnu web stranicu i WooCommerce prodavaonicu. Vrlo je lagan (manje od 50 KB na sučelju) i nudi neusporedivu brzinu. Izgrađena s SEO na umu, Astra dolazi s integriranim kodom Schema.org i Native AMP je spreman tako da će tražilice voljeti vašu stranicu.

Nudi posebne značajke i predloške tako da savršeno funkcionira sa svim proizvođačima stranica poput Elementor, Beaver Builder, Visual Composer, SiteOrigin, Divi itd. Neke druge značajke: # Spremna za WooCommerce # Odgovarajući # RTL & Ready Ready # Proširivi s premium dodacima # Redovno ažurirana # Dizajnirana, razvijena, održavana i podržana od strane Brainstorm Force-a. Tražite savršenu osnovnu temu?

Ne tražite dalje.

Astra je brza, potpuno prilagodljiva i spremna tema za WooCommerce koju možete koristiti za izradu bilo koje web stranice!

2. OceanWP

OceanWP je savršena tema za vaš projekt.
Lagana i vrlo proširiva, omogućit će vam stvaranje gotovo bilo koje vrste web stranica poput bloga, portfelja, poslovne web stranice i WooCommerce prozora s prekrasnim i profesionalnim dizajnom.

Vrlo brza i spremna za RTL i prijevod, najbolje SEO prakse, jedinstvene WooCommerce značajke za povećanje pretvorbe i još mnogo toga.

Možete čak i urediti postavke na tabletu i mobilnom uređaju tako da vaša web lokacija izgleda dobro na svim uređajima.

Radite s najpopularnijim proizvođačima stranica kao što su Elementor, Beaver Builder, Brizy, Visual Composer, Divi, SiteOrigin, itd. … Programerima će se svidjeti njegova proširiva baza podataka, što će je rado prilagoditi i proširiti.

3. Hestia

Hestia je moderna WordPress tema za profesionalce. Odgovara kreativnom poslovanju, malim tvrtkama (restorani, planeri vjenčanja, sportske / medicinske trgovine), startapima, korporativnim tvrtkama, internetskim agencijama i firmama, portfeljima, e-trgovini (WooCommerce) i freelancerima.

Ima višenamjenski dizajn na jednoj stranici, podnožje sa podnožjem, blogove / vijesti i čist izgled, kompatibilan je sa: Ravni klizač paralela, Fotogalerija, Mapa putovanja i Graditelj stranica elementa. Tema je osjetljiva, WPML, Retina spremna, SEO friendly i koristi Material Kit za dizajn.

4. GeneratePress

GeneratePress je lagana WordPress tema koja je izgrađena s naglaskom na brzinu i upotrebljivost.

Ako koristite programere stranica, GeneratePress je prava tema za vas. Potpuno je kompatibilna sa svim glavnim proizvođačima stranica, uključujući Beaver Builder i Elementor.
Zahvaljujući naglasku na standardima WordPressa za kodiranje, može se pohvaliti potpunom kompatibilnošću sa svim dobro kodiranim dodacima, uključujući WooCommerce.

GeneratePress u potpunosti odgovara, koristi važeći HTML / CSS i nevjerojatna zajednica korisnika je prevodi na preko 25 jezika. Neke od mnogih značajki uključuju integraciju mikropodataka, 9 područja widgeta, 5 mjesta za navigaciju, 5 rasporeda bočne trake, padajuće izbornike (klik ili zadržavanje miša) i unaprijed postavljene postavke boja za navigaciju.

5. Newsium

Newsium je WordPress tema za časopis Best Responsive News Magazine koji vam omogućuje jednostavno pisanje članaka i postova na blogovima. Korištenjem opcija za prilagodbu uživo i prilagođenih widgeta za stvaranje sjajne web stranice s vijestima možete dizajnirati svoju web stranicu kako želite i pregledati promjene.

Kompatibilna je s Gutenbergom i RTL-om zajedno s dodatkom WooCommerce koji vam pomaže da integrirate internetsko poslovanje s predložakom novina.
Budući da sadrži mnoštvo korisnih značajki koje su potrebne za izgraditi nevjerojatan newsportal, tema je savršena za bloganje i izvrsna je za vijesti, novine, časopise, izdavačke ili recenzijske stranice.

Tema je dobro optimizirana što pomaže uvrstiti vašu web lokaciju u vrh pretraživača i korisnici će dobiti izvrsnu podršku tima ako bude poteškoća tijekom upotrebe teme. U ovoj je temi dostupan broj demonstracija, pa odaberite onaj koji vam se sviđa i započnite s izradom web stranice.

6. ColorMag

ColorMag je savršena tema časopisa WordPress u stilu časopisa.

Pogodna za vijesti, novine, časopise, izdavačke djelatnosti, poslovanje i bilo koju vrstu web mjesta.

7. Customizr

Customizr je jednostavna i brza WordPress tema osmišljena kako bi vam pomogla privući i privući više posjetitelja.

Pruža savršeno korisničko iskustvo na pametnim telefonima. Pokreće više od 100 000 aktivnih mjesta širom svijeta.
Stotine recenzija s 5 zvjezdica primljeno je na WordPress.org.

8. Hueman

Hueman tema pomaže vam povećati promet i privući posjetitelje.
Učitava se brzo i prema Googleu je 100% prilagođena mobilnim uređajima. Najbolje ocijenjena tema za blogove i časopise na WordPress.org.
Instalirana je na 70K + web mjesta širom svijeta.

9. NewsCard

NewsCard je WordPress tema za višenamjenski časopis / vijesti.
NewsCard je posebno dizajniran za stranice časopisa (hrana, putovanja, moda, glazba, zdravlje, sport, fotografija), vijesti, web stranice za kupovinu, osobni / foto blog i mnoge druge

Postoje predlošci naslovnice, izgled stranice na bočnoj traci, gornja traka, slika zaglavlja / prekrivanje / oglas, socijalni profili i klizač natpisa.

Također podržava popularne dodatke poput WooCommerce, bbPress, Contact Form 7 i mnogih drugih. Spremna je i za prijevod.

10. HitMag

HitMag je moderna i moćna tema, stvorena za časopise, novine ili osobne blogove.
HitMag dolazi s pregršt opcija za prilagodbu vaše web stranice na način koji želite. Besplatna verzija uključuje izgled početne stranice časopisa, 4 različita izgleda bloga sa popisom i glavne opcije boja.

Ne samo da ima toliko pregršt značajki poput okvira s pojedinostima o autoru, srodnih postova nakon članaka i metapodataka kontrolnih postova. Sve te značajke i opcije osiguravaju da HitMag nije samo još jedna besplatna tema WordPress-a, već i snažna tema koja ispunjava sve osnovne potrebe.