Najbolje PC igre za 2020-u godinu

20. Ori And The Will Of The Wisps

Ori And The Will Of The Wisps je avanturistička video igra koju je razvio Moon Studios, a objavio Xbox Game Studios za Xbox One i Microsoft Windows. Ovo je izravni nastavak naslova Ori and Blind Forest iz 2015. godine najavljenog tijekom E3 2017, a objavljenog 11. Marta 2020. godine.

Ori, mali duh kome opasnost nije strani pojam, ali u ovom nastavku potrebno je više od hrabrosti za ponovno ujedinjenje obitelji, oporavljanje uništene zemlje i otkrivanje Orijeve prave sudbine.
Dugo očekivani nastavak dolazi od tvorca čuvene akcijske platforme ” Ori and Blind Forest”.
Krenite u potpuno novu avanturu u ogromnom svijetu prepunom novih prijatelja i neprijatelja, oživljavaju ih zadivljujuća ručno crtana umjetnička djela.
Ori and the Will of the Wisps temelji se na izvornim i pažljivo uređenim originalnim glazbenim partiturama, a nastavlja tradiciju Moon Studiosa u složenim pokretima platforme i dubokom emotivnom pripovijedanju.

Pročitaj:   Kako postaviti Instagram račun na privatan?

19. Minecraft: Dungeons

Minecraft Dungeons je igra koju je razvio Mojang, a objavio je Xbox Game Studios.
Igra bi trebala biti objavljena na Windows, Xbox One, PlayStation 4 i Nintendo Switch 26. svibnja 2020. godine.

Minecraft Dungeon bit će dostupan na Nintendo Switch, PlayStation 4, Windows, Xbox One i Xbox Game Pass 26. Maja.
Kao što svi znamo, prvotno je planirana objava Minecraft Dungeon krajem Aprila, međutim, zbog trenutne situacije, to više nije moguće jer žele osigurati zdravlje i sigurnost tima i ovlastiti ih da igračima pruže najbolje iskustvo.
Nadamo se da ćete se čekanje isplatiti.

18. Psychonauts 2

Psychonauts 2 je razvio Double Fine i nadolazeća je video igra koju je objavio Xbox Game Studios.
Igra je najavljena na ceremoniji 2015 Game Awards, a trebala bi biti objavljena 2020. godine.

Pročitaj:   Kako preimenovati datoteku, mapu ili direktorij u sustavu Windows?

Razputin Aquato, školovani akrobat i moćan mladić, ostvario je svoj doživotni san o članstvu u međunarodnoj, špijunskoj organizaciji, Psychonauts!
Ali Psychonauts špijuni su u problemima.
Njihov vođa je drugačiji otkad je bio otet.
Najgore je što u štabu ima molova.
Raz mora koristiti svoju snagu da zaustavi crne krtice prije nego što izvrše svoj tajni plan, a njihov plan je oživjeti Maligulu-a, negativca koji bi se vratio iz mrtvih.

17. Marvel’s Avengers

Marvel ‘s Avengers je akcijsko-avanturistička video igra koju su razvili Crystal Dynamics i Eidos Montréal, a objavio je Square Enix.
Igra se temelji na superherojskom timu Avengers Marvel Comicsa, koji je inspiriran dugogodišnjim komičnim mitovima i prilagodbama drugih medija.

Pročitaj:   Najbolje FPS igre u 2020. godini

Igra sadrži ikone heroja kakve nikada ranije nisu bile, istaknute negativce, prepoznatljive lokacije i snagu postavljenu u originalnoj priči “Osvetnika”.

Otključajte snažne vještine, herojske sposobnosti i jedinstvene mehanike za svakog od najmoćnijih Zemaljskih junaka koji odgovara vašem stilu igre.

Do četiri igrača okupljaju se putem interneta kako bi branili planet od neprestane prijetnje koju samo Osvetnici mogu savladati.

By Lapan

ML Lapan je računalni geek, wordpress freelancer i gamer iz Bosne i Hercegovine. Ima 15 godina iskustva u radu na računaru, internetu, web lokacijama (najviše s Wordpress web stranicama). Po zanimanju je ekonomski tehničar, iako se trenutno ne bavi ovom vrstom posla. Na ovom blogu objavljuje gameplay snimke nekih igara koje voli igrati, te neke druge interesantne članke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.