Najbolje aplikacije za upoznavanje

Živimo u mobilnom dobu, koje je doba i pronalaska ljubavi putem mobitela.
Teško je zaobići Tinder kada govorimo o aplikacijama za upoznavanje, jer je to aplikacija koja vam pomaže u pronalaženju spojeva, a cilj aplikacije je pronaći dobre partnere.
Nedavno je dodana i podrška za video.

I druge apliakcije za sastanke imaju svoje prednosti i nedostake.
Bumble, na primjer, daje prednost svojim ženskim članovima da izaberu partnera, dok OK Cupid nudi razne romantične alate kroz svoj sustav.
Čak i Facebook možete koristiti kao apliakciju za pronalaženje partnera.

Kako ne bismo imali prevelik uvod, i ne pominjali svaku aplikaciju zasebno u samom uvodu, krenimo s najboljim dejting aplikacijama za vas.

1. Tinder

Dostupnost: Android i iOS.

Tinder vas potiče na kratke i brze prosudbe o potencijalnim partnerima.
Stvorite jednostavan profil s nekoliko fotografija i nekoliko rečenica o sebi, a zatim se prepustite internetu.

Aplikacija prikazuje samce u vašem području.
Ako vam se sviđaju, kliznite prstom po fotografiji s desne strane, u suprotnom klizite ulijevo.
Ako oboje prijeđete prstom udesno, možete poslati poruku jedno, drugome i upoznati se više.

Nakon nadogradnje na plaćenog člana ili zlatnog člana na Tinderu, dobit ćete neograničeno lajkanje ili premotavanje unatrag i ostale napredne značajke.

Pročitaj:   Kako se povezati na Wi-Fi mrežu?

2. Bumble

Dostupnost: Android i iOS.

Cilj Bumblea je zabaviti se ili upoznati nove ljude u vašem području.
Nakon što djevojka napravi prvi potez na ovoj aplikaciji, ne gubite previše vremena, potrebno je samo 24 sata da uspostavite određenu vezu, inače će veza zauvijek nestati.

Bumble je dodao video funkciju također, pruža jednu od najboljih aplikacija za upoznavanje i ušla je u novu eru upoznavanja.
Slično funkciji glasovnog chata u aplikaciji, kada kontaktirate druge u Date, Bizz i BFF načinu rada, video chat će se također pojaviti kao opcija.

3. OkCupid

Dostupnost: Android i iOS.

OkCupid ima veliku bazu korisnika i jednostavne alate za upoznavanje.
Međutim, OKC to nije koristio kao osnovu svog softvera, već je nastavio poboljšavati i dodao značajke svojim najpopularnijim aplikacijama za pronalaženje partnera.

OkCupid se ponosi svojim komunikacijskim alatima, kvizovima osobnosti, integracijom Instagrama i ostalim starim favoritima
Premium pretplata dodaje i druge značajke, poput naprednih alata za pretraživanje i mogućnost pregleda omiljenih korisnika.

Pročitaj:   Kako promijeniti veličinu fonta na pametnom telefonu?

4. Facebook Dating

Dostupnost: Android i iOS.

Facebook Dating posvećen je tome da vam pomogne da pronađete dugoročne veze, a ne obične veze.
Odjeljku za upoznavanje možete pristupiti iz Facebook mobilne aplikacije i postaviti profil za upoznavanje koji se razlikuje od uobičajenog Facebook profila.
Odatle Facebook pronalazi vaše podudaranje na temelju vaših preferencija, interesa i aktivnosti na stranicama društvenih mreža.

Facebook vam neće preporučiti da se upoznate s ljudima koje poznajete na Facebooku, osim ako ne koristite značajku Secret Crush, možete odabrati do 9 Facebook prijatelja ili Instagram sljedbenika koji vas zanimaju.
Ako su i oni izrazili interes za vas putem Secret Crush, Facebook će vam odgovoriti.

5. Match.com

Dostupnost: Android i iOS.

Match.com pruža korisnicima besplatno iskustvo upoznavanja za Android i iOS.
Besplatni korisnici mogu stvoriti internetski profil, poslati svoju sliku, a zatim upasti u neki internetski flert, a apliakcija za vas ima novo iznenađenje svaki dan.

Pretplatom na Match.com možete otključati sveobuhvatnije značajke, poput mogućnosti da vidite ko je provjerio vaš profil i kome se sviđaju vaše slike.

6. eharmony

Dostupnost: Android i iOS.

Pročitaj:   Najbolji besplatni antivirusni programi u 2020. godini

eharmony je dugogodišnji igrač za upoznavanje i prva je usluga koja pokreće algoritamski sustav koji pokušava zadovoljiti potrebe svojih članova što je više moguće.
Nakon stvaranja računa, korisnik će stvoriti personalizirani profil putem upitnika kako bi vam pomogao da se usporedite s drugim korisnicima za koje Harmony misli da ste skladni.

Aplikacija će vam pružati mogućnosti podudaranja i kompatibilnosti svaki dan, ako su interesi zajednički, imat ćete priliku uspostaviti veze.

7. Coffee Meets Bagel

Coffee Meets Bagel ima suprotan pristup mnogim najboljim aplikacijama za upoznavanje, pokušavajući se usredotočiti na kvalitetu, a ne na količinu.

Aplikacija će svakog dana u podne muškarcima slati mali broj potencijalnih mečeva na temelju njihovih osobnih podataka i preferencija, a zatim će slati niz mečeva koji su zanimljivi ženama, pružajući tako ženama priliku za uzvrat.
Ako se atrakcije međusobno privlače, aplikacija će za vam postaviti 7-dnevni prozor za chat.

By Lapan

ML Lapan je računalni geek, wordpress freelancer i gamer iz Bosne i Hercegovine. Ima 15 godina iskustva u radu na računaru, internetu, web lokacijama (najviše s Wordpress web stranicama). Po zanimanju je ekonomski tehničar, iako se trenutno ne bavi ovom vrstom posla. Na ovom blogu objavljuje gameplay snimke nekih igara koje voli igrati, te neke druge interesantne članke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.