Registrirajte se na forum.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove.
Kliknite ovdje.

Najbolje aplikacije za Smart TV

Ako se pitate koje su najbolje aplikacije za novosti, gledanje filmova, gledanje video klipova, povezivanje računala, mobitela i pametnog televizora, nalazite se na pravom mjestu.

Donosimo najbolje aplikacije koje možete koristiti na vašem pametnom televizoru.

Android TV je od svog prvog predstavljanja 2014. godine postupno sazrio kao platforma, ali se postupno i stabilizirao.
Iako se bitka za prevlast između Samsung, LG, Sony, Philips i drugih platformi pametnog televizora pojačava, Android TV platforma i dalje ima vodeći glas zbog svoje integracije s najnovijom Google tehnologijom i bezbroj aplikacija.

Ako imate Android TV ili ste kupili Android TV Box, onda su tu najbolje Android TV aplikacije koje vam mogu donijeti nevjerojatno iskustvo.

1. Spotify

Popularna aplikacija za streaming glazbe dostupna je na svim uređajima što olakšava sinkronizaciju glazbe na mobilnom telefonu ili prijenosnom računalu, a zatim reprodukciju glazbe na televizoru.

Android TV Spotify možete koristiti i za reprodukciju glazbe izravno na televizoru putem daljinske ili čak glasovne aktivacije.
Vrijedno je dodati da je Spotify nedavno pretrpio velike promjene u podcastingu, a dobio je mnogo izvrsnih podcasta s ekskluzivnim licencnim ugovorima.

2. Retroarch

Popularna napredan emulator koji se može koristiti na većini Android televizora, računala i mobilnih uređaja.
Za one koji tek počinju, Retroarch integrira mnoge od najboljih emulatora igraće konzole, omogućujući vam da preuzmete datoteke emulatora kao jezgre na njih.

Treba malo vremena za navikavanje, ali nakon što naučite Retroarch, dobit ćete najbolje simulacijsko iskustvo za NES, SNES, PS1, N64 i mnoge druge igraće konzole.
Ima mnoštvo značajki koje vam omogućavaju da znatno povećate razlučivost i grafiku u igri.

3. X-plore File Manager

Budući da je ES File Explorer nestao iz Play Store-a početkom ove godine zbog njegove mrtve veze s kineskim špijunskim softverom, donosimo novi file manager.

Pomoću ovog upravitelja datoteka možete detaljno pregledavati sve datoteke i mape na Android TV-u, baš kao i na radnoj površini poput Windows-a ili macOS-a.
Po potrebi izbrišite, premjestite i kopirajte datoteke, sinkronizirajte datoteke putem usluga pohrane u oblaku kao što su Google Drive i Dropbox i dijelite datoteke putem Wi-Fi-ja.

4. Puffin TV

Pregledavanje Interneta oduvijek je bila slabost pametnih televizora. Televizijski daljinski upravljači i zaslonske tipkovnice nikad nisu bili tako uglađeni kao na računalima.
Puffin TV preglednik ima dug put iza sebe u rješavanju ovog problema, uklanja tradicionalno sučelje preglednika optimizirano za PC, uključujući adresnu traku i sva druga neugodna mjesta, te prihvaća takozvani tile baziran izgled preglednika.

Ona se sinkronizira s vašim mobilnim telefonom, omogućujući vam stvaranje oznaka brže nego što možete zamisliti pomoću QR kodova i web stranica.
Puffin se zapravo ne osjeća kao web preglednik, već više kao medijski centar koji se temelji na internetskom surfanju.
Omogućuje nam uvid u budućnost pregledavanja web stranica na TV-u.

5. Kodi

Kodi je velika medijska platforma koja ne treba puno predstavljanja, a to je jedan od najboljih načina za strujanje s različitih uređaja na kućnu mrežu, od Wi-Fi medija centara do računala.
No mnogim je korisnicima ovo važna aplikacija, jer ima beskrajnu listu s dodacima koji vam omogućuju pristup streaming uslugama iz cijelog svijeta.
Neke od ovih legitimnih web stranica su Fox Sports i BBC iPlayer.

Ostali dodaci za Kodi imaju nešto manju pokrivenost i pružaju streamove koje su postavili korisnici Kodija širom svijeta za besplatno gledanje međunarodne televizije, kablovske televizije i filmova.
Na vama je da prosudite što je legalno a što nije, ali poanta je u tome što se Kodi može koristiti za rješavanje mnogih stvari.

6. Steam Link

Steam Link omogućuje strujanje s računala na sve Android uređaje, od pametnih telefona do Android TV-a.
Da, to znači da uz dobru internetsku vezu, Steam igre možete izravno usmjeravati na televizor do 4K u razlučivosti, te do 60 fps.

Preporučuje se povezivanje televizora i Steam PC-a s kućnom mrežom putem Etherneta kako bi sve ispravno radilo.

7. Netflix

Kada je riječ o uslugama streaminga videa, najveću odgovornost ima Netflix.
To je jedna od najpopularnijih platformi za emitiranje filmova i TV emisija u svijetu.
Još bolje, to je jedan od najjeftinijih servisa za streaming videa.
Budući da je Netflix globalni, možda već imate pretplatu.

Ako već imate pretplatu na Netflix, korištenje njihove namjenske aplikacije za Android TV donijet će vam puno zabave.
Usluga nudi veliki broj filmova, TV emisija i dokumentarnih filmova. Također je jedna od rijetkih platformi za streaming videozapisa koja podržava 4K video i HDR. Netflix je unaprijed instaliran na većini najnovijih Android televizora, ali ako ne, možete ga preuzeti s Google Play Store-a.

8. HayStack TV

HayStack TV je aplikacija za vijesti, a njena popularnost posljednjih godina neograničeno raste.
Najveće priznanje za ovu aplikaciju bilo je 2017. godine, kada je Google nominirao ovu aplikaciju za najbolje TV iskustvo u “2017 Play Awards”.
Ali sve divljenje nije bez razloga.
Kako biste bili u tijeku s najnovijim vijestima, HayStack TV zauzima drugačiji pristup.

HayStack vam prvo omogućava da odaberete svoje interese i najvjernije resurse s popisa tema.
Saznajte o vašim interesima iz odabranih tema, kategorija i izvora.
HayStack prikuplja vijesti s više od 100 lokalnih i međunarodnih informativnih postaja.

9. AirScreen

Android TV dolazi s podrškom za Google Cast.
Omogućuju vam prijenos bilo kojeg video zapisa, zvuka ili slike s Android uređaja na Android HDTV.

Google je olakšao i iOS korisnicima uvođenjem AirScreen aplikacije koja omogućuje korisnicima iPhonea da strujaju medijske sadržaje s iPhonea na Android TV.

10. Google Drive

Ako želite pristupiti svim datotekama na Android TV-u, možete isprobati aplikaciju Google Drive.
Instaliranje aplikacije Google Drive na televizor pruža vam neograničen pristup svim podacima u oblaku, a istovremeno možete gledati sve na velikom zaslonu.

11. Twitch

Ako želite gledati kako igrači uživo emitiraju svoje igračke sposobnosti, tada je Twitch vaš idealan izbor.
Twitch je video platforma uživo koja emitira na kojem igrač objavljuje streamove videoigara uživo.
Gledanje video streaminga uživo može se činiti dosadnim za obične ljude, ali za ljubitelje igara to nije samo zabavno, već i vrlo važno.

Gledanje igre na Twitchu omogućuje igračima da nauče nove strategije igre i nove načine igranja različitih igara, isto tako omogućava im da prepoznaju različite razine i poteškoće koje igra nudi.
Ovo može uveliko pomoći igračima koji ostanu na određenoj razini da nauče kako prijeći na sljedeću razinu.

12. VLC Media Player

Ako želite uživati ​​u nevjerojatnom doživljaju reprodukcije videozapisa na Android TV-u, VLC Media Player je aplikacija koja vam je potrebna.
Ovaj impresivni medijski player podržava gotovo sve video kodeke. Također podržava mrežno strujanje, većinu vrsta audio datoteka i DVD ISO. Možda je najbolji svestrani multimedijski player u Android TV aplikaciji.

Pored toga, VLC uređaj automatski će klasificirati vašu medijsku biblioteku kao audio, video i drugi sadržaj.
Osim toga, pomoću postavki u uređaju za reprodukciju, možete kontrolirati reprodukciju na bilo koji način, kao i druge stvari, poput hardverskog ubrzanja.
VLC Media Player možete preuzeti iz trgovine Android TV Play.

13. Plex

Plex je i jedna od najboljih Android TV aplikacija za organiziranje i upravljanje medijima.
Ako na Android TV-u imate medijsku biblioteku, Plex će vam biti koristan u organizaciji, upravljanju, emitiranju i kontroliranju reprodukcije na svakom zaslonu vašeg doma.
Plex je uložio velike napore kako bi aplikacija Plex za Android TV postala uspješna. Aplikacija je čista, brza i lahka za pokretanje.

14. NordVPN

Možete gledati HBO Now ili ESPN iz Velike Britanije, iPlayer od strane BBC-a, sve tri izvan Ujedinjenog Kraljevstva ili bilo koji broj regionalno ograničenih aplikacija širom svijeta.
Jednostavno uključite VPN, odaberite zemlju kroz koju želite usmjeriti internetsku vezu, zemlju u kojoj se nalazi regionalno ograničena aplikacija.

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.