Registrirajte se na forum.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove.
Kliknite ovdje.

Najbolje aplikacije za vožnju biciklom

Ako se mučite da pronađete dobru aplikaciju za bicikliste, sada ste na pravom mjestu.
Pogledajte naših 5 najboljih izbora kako biste dobili najbolju aplikaciju za bicikl za vašu vožnju.

Biciklističke aplikacije promijenile su svijet biciklizma.
Sada možete snimati, pratiti, dijeliti i zakazivati ​​rute na svojim iPhone, Android ili Pixel uređajima.
Aplikacija za fitness odličan je način za interakciju sa sportašima istomišljenicima, a sve se to može učiniti na jednom uređaju.

1. Strava

Dostupnost: iOS i Pixel.

Cijena: Besplatna verzija, a plaća se za premium.

Aplikacija Strava bike najbolji je izbor, namijenjena je sportašima za i može se koristiti kao društvena mreža za sportaše i tako vas povezuje sa svijetom.

Aplikacija vam omogućuje da koristite GPS za snimanje, praćenje performansi i vizualiziranje aktivnosti, a zatim podijelite svoju aktivnost u više odjeljaka gdje možete pratiti svoj HRM, visinu, brzinu i snagu.

Omogućuje dijeljenje na društvenim mrežama s prijateljima ili sljedbenicima, omogućava vam da hvalite ejdni druge ili komentirate postove poput Facebook feedova.

2. Zwift

Dostupnost: iOS i Android.

Cijena: Plaća se.

Zwift je aplikacija za trening, za biciklizam koja je promijenila svijet biciklizma.
Kompatibilna je s većinom iOS uređaja, iPhone i Mac računala i podržava APPLE TV.
Sada također podržava i Android uređaje.

Ako niste čuli za Zwift, to je internetska virtualna platforma koja vam omogućuje vožnju digitalno obrađenom stvarnom biciklističkom stazom zbog koje se osjećate kao da ste na njoj.
Aplikacija se može koristiti kao alat za trening, alat za igru ​​i društvena mreža, omogućavajući vam vožnju u virtualnom okruženju bez obzira na to gdje se nalazite u svijetu.

3. Map My Ride GPS

Dostupnost: iOS, Android i Windows.

Cijena: Besplatno, ali za neke dodatne stavke treba platiti.

Bez obzira jeste li putnik ili ozbiljniji biciklista, nećete biti razočarani jer aplikacija ima sve.
Aplikacija nije samo izvrstan alat za trening, već može koristiti i ugrađeni GPS vašeg pametnog telefona za analizu vašeg učinka kroz detaljne statistike pri praćenju i crtanju grafova vježbi.
MapMyRide prati statistike kao što su trajanje, udaljenost, tempo, brzina, porast i sagorijevane kalorije te možete otkriti nove rute.
Još jedna značajka je da se možete pridružiti izazovu i osvojiti nagrade u MapMyRide zajednici.

4. Google Maps

Dostupnost: iOS i Android.

Cijena: Besplatno.

Google Maps je aplikacija bez koje ne možete živjeti.
Karta vam omogućuje pouzdano istraživanje novih mjesta.
Kada sve druge metode ne uspiju, Google Maps može obaviti posao, a još više, on je potpuno besplatan.

Iako se češće koristi za pronalazak ruta u biciklizmu ili gradskom javnom prijevozu, ova je aplikacija zbog svojih prilagođenih biciklističkih staza i posebnih ruta vrlo pogodna za bicikliste.

Ako tražite sigurnu rutu ili rutu za izbjegavanje prometa ili ako se nalazite na posebnoj autocesti ili cesti koja nije prikladna za biciklizam, onda je ovo vrlo korisna biciklistička aplikacija.

Da biste koristili ovu aplikaciju, samo kliknite plavu strelicu “start” na karti i odaberite ikonu bicikla, gdje možete unijeti svoju lokaciju i odredište i odaberite jednu od ponuđenih ruta za početak.

5. Cyclemeter GPS

Dostupnost: iOS i Pixel.

Cijena: Besplatna i plaćena verzija.

Aplikacija dizajnirana posebno za ljubitelje bicikala.
Opremljena je funkcijama koje uključuju mape, karte, particije, intervale, područja, zapise o treningu i najave, što je čini vrlo moćnim biciklističkim računalom.

Da biste je koristili, otvorite aplikaciju Cyclemeter i počnite voziti, a preostali posao uključuje mapiranje željene rute.

Tijekom pedaliranja ili tijekom putovanja možete pratiti statistiku u stvarnom vremenu, provjeriti preostalo vrijeme i udaljenost.

Glavna razlika između ove aplikacije i ostalih biciklističkih aplikacija na tržištu je u tome što možete postaviti postavke glasovne navigacije za slušanje statistika putem daljinskog upravljača slušalica ili čuti komentare prijatelja na društvenim mrežama.

Iako je ovo nevjerojatna aplikacija, nažalost, u ovoj je fazi dostupna samo korisnicima iPhonea i Pixela, tako da će korisnici koji koriste Android morati propustiti ovu apliakciju, barem za sada.

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.