Registrirajte se na forum.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove.
Kliknite ovdje.

Nadogradnja ili zamjena Komponente Računala – Živinice, Banovići, Tuzla

Najbitnija stvar pri ugradnji određene komponente u računalo jeste saznanje o kompatibilnosti komponenata koje čine cjelinu naše mašine, odnosno kompjutera.

Komponente računala ne rade po principu da će svaki koji kupite i instalirati u vaše računalo, apsolutno ne, postoje određene stvari koje treba ispitati te pronaći kompatibilne komponente za određeno računalo.
Različita računala će biti kompatibilna sa različitim verzijama, različitih komponenata, odnosno memorije.

Prije nego li znamo kako uraditi popravak na vašem računalu, potrebno je dan ili dva testiranja ukupnog hardvera, a zatim i softvera, kako bi se pronašle sve moguće poteškoće na koje računalo nailazi, a zatim iste i riješile.

Stoga, ako se radi o problemu na vašem računalu, a ne samo o jednostavnoj i ciljanoj zamjeni određene komponente, prije nego li znamo da treba zamijeniti ovaj ili onaj dio, računalo će proći testiranje prije ili poslije ugradnje popravke, ili oboje, i prije i poslije ugradnje dijela hardvera, ispravka softverske greške i slično.

Ukoliko se odlučite samo za ugradnju komponente, instalaciju sustava ili samo provjeru grešaka na hardveru računala, ne garantiramo vam da će računalo raditi ispravno, jer se nećemo osvrtati na probleme koje niste istakli da želite napraviti.
Drugim riječima, ako radimo ugradnju, na primjer RAM-a, odnosno memorije, a desi vam se greška nakon ugrađene komponente koja je vezana za sustav ili drugu komponentu, mi nećemo odgovarati za to, odgovaramo za dio posla koji ste platili.

Instalacija Sustava i Garancija

Osim što pronalazimo dobra računala za vas, sastavljamo i instaliramo konfiguracije, pronalazimo defektivan hardver, ispravljamo softverske greške, ukoliko se odlučite, za vas možemo uraditi svježu instalaciju Windows 10 Sustava, i to sa najboljom garancijom na isti.
Garancija je u trajanju od 2 godine, odnosno 24 mjeseca.

Da pojasnimo šta znači imati 24 mjeseca garanciju na Operativni Sustav Windows 10.

Dakle, kada mi uradimo instalaciju Operativnog Sustava Windows 10, u narednih 24 mjeseca vam garantujemo da ćemo ispravljati sve greške unutar vašeg Windows 10 Sustava, a po potrebi ponovo ćemo ga instalirati besplatno u periodu od 24 mjeseca, odnosno 2 godine.

Ugradnja Komponente Računala: 20,00KM (pisana garancija od direktnog dobavljača)
Provjera Hardvera na Greške: 30,00KM
Instalacija Operativnog Sustava Windows 10: 50,00KM (24 mjeseca garancije)

Viber: 060 34 20 216
Email: kontakt.mllapan@gmail.com

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.