Registrirajte se na forum.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove.
Kliknite ovdje.

Nadogradnja ili čista instalacija Windows 10?

Pitanje

Vjerujem da ćete se i vi složiti da je čista instalacija bolja od ugradnje sistema na Windows10, zar ne?

Ali, ja imam više računala sa sustavom Windows 7 i želio bih ih sve ugraditi na Windows 10.
Koliko znam preporučuje se da diskovi otpoje i samo kiristi onaj na kome će biti sistem, a ja u računalima imam po dva ili više priključenih diskova?

Odgovor

Bilo koji način da odabereš, uzeće skoro isti trud i isto vrijeme, i naravno da je čista instalacija bolje, s tim da moraš sve aplikacije ponovo instalirati.

Razlog prekida veze s drugim diskovima, osim pogona C:, odnosno tog diska na kome će Windows 10 biti instaliran jeste daj da obaj sustav može i obično stavlja dio instalacije na različite pogone.

Prije nadogradnje Windows 7 treba da bude u dobrom stanju, nadogradnja također nije loša opcija, ali ponekad može donijeti više komplikacija nego čista instalacija.
Treba da poznaješ svoj Windows 7 sustav kako bi se odlučio za nadogradnju.

Naravno, ugrađivao sam Windows 7 na Windows 10 bez ikakvih problema, ali sam nekada bio prinuđen na čistu instalaciju zbog grešaka koje nisu bile vrijedne truda, osim da se krene na novu i čistu instalaciju.

Sve u svemu, predlažem ugradnju ako je Windows 7 sustav uredan, a ako nije, ili ako sumnjaš da može doći do greški, onda čista instalacija, uvijek možeš uraditi čistu instalaciju ako nešto krene po zlu tokom nadogradnje.

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.