Call of Duty: Kraj za Activision

Ako se pitate kako trenutno izgleda igrati Call of Duty: Modern Warfare, na pravom ste mjestu.

Izgleda kao kraj za Activision, jer sve više igrača napušta ovu igru.
Trenutno od ukupnog broja igrača, više od pola su varači, a Activision ne reagira već duže vremena, što je naljutilo mnoge igrače da napuste igru.

Igra se još uvijek prodaje, Activision radi neka ažuriranja, koja apsolutno nikome nisu jasna.
Raditi ažuriranja na boje oružja, pušaka, boje tragova za metke, naljepnice, dok unutar same igre vladaju varalice, to nikome nije jasno i igrači jednostavno napuštaju ovu igru.

Pročitaj:   Kaspersky Besplatan Antivirus

Call of Duty: Modern Warfare unutar same igre ima report gumb, ali taj gumb apsolutno je samo značajka koja ne radi ništa.
Osobe koje vidite na videozapisu varaju već duže vremena, i više puta sam ih prijavio na taj besmisleni gumb unutar igre.

Activision je uzeo velike pare za ovu igru, a nije u stanju zaštiti svoj proizvod od skripti.
Da, ovo će uskoro definitivno biti kraj, a i ako ne bude kraj, već su izgubili svoju slavu, nikada više neće imati reputaciju koju su do sada imali.
Počevši od mene, neću nikada više kupiti ovaj naslov, a tako razmišlja i većina drugih, zrelih igrača Call of Duty igre.

Pročitaj:   Kako instalirati Microsoft DirectX?

Greška koju Activision pravi na početku ove godine je naslov “Warzone”, pokušali su besplatnom vrstom Battle Royale verzije Call of Duty-ja da privuku još više kupaca na svoj naslov Modern Warfare, ali se sve odigralo u drugom smjeru.
Kada stavite besplatnu igru, a pogotovo neku tako poznatog imena, bilo je i za očekivati da će hakeri raditi skripte i prodavati iste za takvu igru.
Osim što se skripta ili skripte razvijaju na oko 90% igrača Warzone igre, ima ih mnogo, ali baš mnogo unutar i same kupljene igre, Modern Warfare.

Hakeri koji su radili skripte za varanje unutar Warzone nisu trebali nikako, ili su bar imali malo izmjena da ga podese i za samu igru Modern Warfare.

By Lapan

ML Lapan je računalni geek, wordpress freelancer i gamer iz Bosne i Hercegovine. Ima 15 godina iskustva u radu na računaru, internetu, web lokacijama (najviše s Wordpress web stranicama). Po zanimanju je ekonomski tehničar, iako se trenutno ne bavi ovom vrstom posla. Na ovom blogu objavljuje gameplay snimke nekih igara koje voli igrati, te neke druge interesantne članke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.