Kako mogu sigurno očistiti slušalice?

Većina nas svakodnevno koristi slušalice, ali gotovo ntko ne misli da su pune bakterija koje mogu izazvati infekcije. Osim što puno vremena provode na ušima, slušalice stavljamo u vrećice i džepove jakni, koje mogu imati mnogo zaraznih uzročnika. Srećom, postoje jednostavni načini čišćenja slušalica i nastavka sigurnog slušanja omiljene glazbe.

Najlakši način čišćenja klasičnih slušalica je brisanje krpom. Vlažite je s malom količinom dezinficijensa, a zatim nježno obrišite dio koji ulazi u uho. Ako je na metalnom dijelu slušalice puno prljavštine, koristite staru četkicu za zube. Budite nježni kako ne biste oštetili zvučnike. Neke slušalice imaju odvojivu zaštitu od silikona. Ne zaboravite očistiti i to područje sapunom i toplom vodom.

Pročitaj:   Kako mogu pregledati, urediti i onemogućiti Google historiju pretraživanja?

By Lapan

ML Lapan je računalni geek, wordpress freelancer i gamer iz Bosne i Hercegovine. Ima 15 godina iskustva u radu na računaru, internetu, web lokacijama (najviše s Wordpress web stranicama). Po zanimanju je ekonomski tehničar, iako se trenutno ne bavi ovom vrstom posla. Na ovom blogu objavljuje gameplay snimke nekih igara koje voli igrati, te neke druge interesantne članke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.