Lajkajte našu Facebook stranicu.
Objavljujemo interesantne sadržaje, nećemo vam smetati.
Kliknite ovdje.

Ironsight (Besplatna FPS multiplayer igra)

Ironsight

Pridružite se posljednjoj bitci na Zemlji za svjetsku prevlast.

Ironsight je inovativna, vojna, FPS, on-line besplatna igra, multiplayer pucač.

Radnja se zbiva u Dystopia 2025, gdje se zaraćene frakcije, Sjevernoatlantske snage (NAF) i Mreža za razvoj energetskog poduzeća (EDEN) bave futurističkim ratovanjem u posljednjoj bitci za prevlast nad posljednjim prirodnim resursima.

Igrajući Ironsight kao pucačinu prve generacije, vi ste prvo oružje u arsenalu Ironsighta koji koristi predosjećanje i intuiciju za navigaciju u borbenim zonama Dystopije. Naoružani najinovativnijim i tehnološki najnaprednijim sistemima naoružanja i bespilotnih letelica koji ste spremni za konačnu futurističku misiju.

Ironsight-ova realna igra prvog lica katapultira igrača u zone intenzivne borbe, jer se bitka između ove dve sile odvija na mnoštvu globalnih orijentira, sa promenljivim terenom i vremenskim uslovima.

Ironsight, prvi takve vrste, kombinira realistični FPS igra sa arsenalom borbenog oružja koji uključuje inovativnu i tehnološki naprednu artiljeriju i borbene vještine.

Značajke igre

 • Iron Engine ™ izrađen po meri
  Uživajte u inovativnom tehnološki naprednom igranju.
 • Dinamičke borbene zone
  Preko 14 jedinstvenih zona borbe. Otkrijte univerzalno raznolik teren, sa interaktivnim elementima, rušive rute i zone sa različitim klimatskim uslovima i efektima.
 • Personalizovana visokotehnološka artiljerija
  Pucaj na svome putu! Preko 100 prilagodljivih oružja. Naoružajte se tehnološki naprednim oružjem, snajperskim puškama, puškama, jurišnim puškama, SMG-ovima i sa još mnogo toga.
 • Igrajte svoj put!
  Otključajte prilagodljiva kožna oružja i znakove i igrajte onako kako želite.
 • Strateška operacija bespilotnih letjelica
  Izaberite između širokog izbora dronova koji će vam pomoći u vašim taktičkim strategijama.

Preuzmite igru besplatno:
Link je vidljiv samo preplatnicima. - Za više informacija kliknite ovdje.