Kako koristiti Google takeouts?

Preuzmite sve video zapise pomoću Google Takeouts ili nešto drugo

Ako želite preuzeti sve videozapise na svom računu za YouTube, Google to može učiniti putem opcije izvoza Google Takeouts, idite na donju vezu  https://takeout.google.com/settings/takeout/custom/youtube

Prednost usluge Google Takeouts u odnosu na zasebno preuzimanje videozapisa je u tome što je ovdje kvaliteta preuzimanja jednaka kvaliteti prijenosa prilikom prijenosa videozapisa.

Videozapisi se preuzimaju u izvornom obliku ili kao MP4 datoteke s H264 video i AAC zvukom.

Kad odete na ovu vezu, otvorit će se Google Takeouts prozor, možete preuzeti postavke uređaja sa Androida, Bloggera, kontakte, Google Drive foldere i datoteke i još mnogo toga. Ako se ne prikazuju opcije, trebali biste kliknuti Show more products.

Za preuzimanje video zapisa sa YouTube označite kvakicu na YouTube, a zatim nastavite sa sljedećom radnjom, Google će prihvatiti vaš zahtjev, trajat će neko vrijeme za spremanje arhive, nakon čega ćete primiti e-poštu nakon dovršetka arhive i Google će poslati je na poštu u gmail račun. Možete preuzeti arhivu nakon što ste dobili email, u njemu ćete dobiti i link arhive.