Google predstavlja pojednostavljenu aplikaciju Google Pay za Android

Dostupno je novo ažuriranje aplikacije Google Pay za Android, koja služi za aplikaciju za mobilno plaćanje.
Novi dizajn prebacuje sve opcije na izbornik hamburgera,

Upit u aplikaciji naglasio je da će ovaj dizajn olakšati pristup svim spremljenim karticama i prolazima, te ispunjava ovo obećanje.
Sada sve članske iskaznice i propusnice možete pregledati na jednom glavnom zaslonu, a da te članske iskaznice ne morate skrivati ​​sprijeda i u sredini.

Google je također dodao novi plutajući akcijski gumb (FAB) koji vam omogućuje dodavanje nove kartice i prosljeđivanje u novu aplikaciju Google Pay.
Sveukupno, Google Pay nije jedna od aplikacija na kojima trošite puno vremena, pa su brže postavljanje i vrijeme zaboravljanja bolji doživljaj za korisnike.

Pročitaj:   Najbolje aplikacije za vježbanje

Google je nedavno pojednostavio postupak pristupa Google Payu na Pixelima i drugim Android 11 telefonima.
Novi gumb znači da ga trebate samo dodirnuti da dođete do svog načina plaćanja, odnosno platnih kartica, te odaberete koju karticu ćete koristiti.

Zapravo, prečaci tipki za napajanje Androida 11 uvijek mogu koristiti ovo novo sučelje, ali sada je Google to učinio glavnim načinom upotrebe Paya spajanjem dva različita sučelja.
Novo ažuriranje pokrenuto je na strani poslužitelja, većina ljudi trebala bi mu pristupiti odmah.

By Lapan

ML Lapan je računalni geek, wordpress freelancer i gamer iz Bosne i Hercegovine. Ima 15 godina iskustva u radu na računaru, internetu, web lokacijama (najviše s Wordpress web stranicama). Po zanimanju je ekonomski tehničar, iako se trenutno ne bavi ovom vrstom posla. Na ovom blogu objavljuje gameplay snimke nekih igara koje voli igrati, te neke druge interesantne članke.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.