Čudesan telefon: Upoznajte Galaxy Z Flip

Telefon u cijelom zaslonu s revolucionarnim fleksibilnim staklom, samostojećom kamerom i dvostrukim baterijama koje traju cijeli dan. Upoznajte telefon koji će promijeniti budućnost.

Zahvaljujući izvrsnom dizajnu, sklopiva veličina Galaxy Z Flip iznenađujuće je mala i lako se uklapa u džep, torbu ili dodatnu opremu.

Jedinstveni oblik Galaxy Z Flip mijenja boju zadivljujućim tonovima koje nije moguće zanemariti.

Ekran Galaxy Z Flip Infinity Flex imerzivni je, dinamični AMOLED zaslon koji pruža nevjerojatnu kvalitetu boja i smanjenu plavu svjetlost.
Okvir je minimiziran i bezrezan, što može postići nevjerojatan učinak gledanja filma na 6,7 inča.

Prvi sklopivi stakleni ekran na Galaxyju.
Da, kao preklopne naočale.
Napravljeno je od Samsungovog ultra tankog stakla i daje vam epski gladak ravni zaslon.

Pročitaj:   Kako prebaciti aplikacije na SD karticu Android telefona?

Inspirirani lotosom, zglobni šarnir je precizno pričvršćen za zadovoljavajuće kretanje savijanja, a čak se i kut savijanja može podesiti. Tehnologija Sweep uklanja prašinu od nabora nastalih zbog vašeg stila.

By Lapan

ML Lapan je računalni geek, wordpress freelancer i gamer iz Bosne i Hercegovine. Ima 15 godina iskustva u radu na računaru, internetu, web lokacijama (najviše s Wordpress web stranicama). Po zanimanju je ekonomski tehničar, iako se trenutno ne bavi ovom vrstom posla. Na ovom blogu objavljuje gameplay snimke nekih igara koje voli igrati, te neke druge interesantne članke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Svi Smo Bliski

Problem, pitanje, hitan slučaj?
Ne oklijevajte posjetiti centar za pomoć, Mi vam možemo pomoći.