Filmovi koje trebate pogledati

The Lion King (Kralj Lavova) – 2019

Drama / Avantura

Simba Voli oca, kralja Mufasu i duboko je ovisan o svojoj kraljevskoj sudbini na afričkim ravnicama. Ali ne slažu se svi u kraljevstvu s dolaskom novog djeteta. Brat Mufase, koji je bi bio nasljednik prijestolja, imao je svoj plan. Bitka za Rock Pride brzo se raspala zbog izdaje, tragedije i drame, što je na kraju dovelo do progonstva Simbe. Sada, uz pomoć para znatiželjnih novih prijatelja, Simba mora smisliti kako odrasti i primijeniti pristup koji odgovara.

Alita: Battle Angel (Alita: Borbeni Anđeo) – 2019

Sci-Fi / Triler

U nekoliko stoljeća napuštena Alita otkrivena je u dvorištu doktora Ido u Iron City-ju, a mrežni liječnik doveo je zapanjenog robota u Alitu u kliniku.
Kad se Alita probudila, nije znala ništa o svom identitetu i nije znala ništa o svijetu u kojem se nalazila. Dok je Alita saznala svoj novi život i zlobne ulice Iron Citya, Ido je pokušao odvratiti njezinu pažnju od njene tajanstvene prošlosti.

It: Chapter Two (It: Dio Dva) – 2019

Horor / Triler / Misterija

Pobijeđen od članova Kluba gubitnika, zli klaun Pennywise vra?a se 27 godina kasnije kako bi ponovo terorirao grad Derry u Maineu. Sada odrasli, prijatelji iz detinjstva odavno su krenuli svojim zasebnim putevima. Ali kad ljudi počnu nestajati, Mike Hanlon zove ostale kući na jedno posljednje mjesto. Oštećeni ožiljcima iz prošlosti, ujedinjeni Gubitnici moraju pobijediti svoje najdublje strahove da bi uništili promjenu oblika Pennywise – sada snažnijeg nego ikad.

Maleficent: Mistress of Evil (Maleficent: Gospodarica zla) – 2019

Fantazija / Akcija

Zlurada je otišla u ovaj drevni ljetnikovac kako bi proslavila nadolazeđe vjenčanje mlade Aurore i princa Phillipa. Tamo je upoznala buduću svekrvu kraljice Aurore, koja je smislila mukotrpan plan da uništi vile zemlje. Da bi je zaustavila, Zluradase udružila s iskusnim ratnicima i skupinom dobrovoljaca kako bi se borili protiv kraljice i njezine moćne vojske.

Toy Story 4 (Priča o Igračkama 4) – 2019

Fantazija / Avantua

Woody, Buzz Lightyear i drugi članovi grupe krenuli su u putovanje s Bonnie i novom igra?kom pod nazivom Forky. Woodyjevo malo putovanje odvelo ga je do davno izgubljenog prijatelja Bo Peep-a, a avantura se pretvorila u neočekivano ponovno okupljanje. Kad su Woody i Bo Xilai (Bo) razgovarali o starim vremenima, brzo su shvatili da je svijet odvojen kada u igrači žele igračke.

Midsommar (Midsommar) – 2019

Drama / Triler

Par je otišao u Švedsku u posjet seoskom rodnom gradu svog prijatelja i proveo nevjerojatan ljetni festival, ali idilična posjeta, ubrzo je postala sve žešća i bizarnija u paganskom kultu.

Frozen 2 (Frozen 2) – 2019

Drama / Fantazija

Snježna kraljica Elsa i njezina sestra Anna upustile su se u avanturu daleko od kraljevstva Arendelle. Pridružili su im se prijatelji poput Kristoffa, Olafa i Svena.

John Wick: Chapter 3 (John Wick: Dio 3) – 2019

Triler / Misterija

Nakon pucanja i ubojstva visokih članova International Assassin Association, legendarni ubojica John Wick našao se uskraćen za zaštitu organizacije. Sada Wick duguje doplatu u iznosu od 14 milijuna dolara za svoju glavu. Postao je najropasniji ubojica u New Yorku i mora se boriti na ulicama New Yorka.

Jumanji: The Next Level (Jumanji: Sljedeći Level) – 2019

Fantazija / Akcija

Ova četvorica igrača hrabro su izazvala džunglu, pustinje, planine i opasne životinje kako bi spasili sanjivi svijet video-igre Jumanji.

Crawl (Puži) – 2019

Drama / Triler

Kad je uragan pogodio mali gradić na Floridi, mlada Hayley ignorirala je naredbu za evakuaciju kako bi pronašla nestalog oca Davea. Nakon što je otkrila da je teško povrijeđen u obiteljskoj kući, njih dvoje su pali u poplavu. Kako je oluja eskalirala, Hayley i Dave otkrili su ve?u prijetnju od porasta vodostaja i napada grupe velikih krokodila.