Kako privremeno deaktivirati ili izbrisati Facebook profil?

Ako se želite zauvijek riješiti Facebooka, potrebno je samo nekoliko minuta i nekoliko klikova, isto tako i ako želite deaktivirati vaš facebook profil.

Facebook nije komplicirao postupak onemogućavanja i brisanja osobnih podataka.

  1. Prijavite se na svoj Facebook profil s računala (opcija je dostupna i putem mobilne aplikacije, ali je jednostavnija na računalu).
  2. U gornjem desnom kutu kliknite malu strelicu i na izborniku koji se otvori odaberite “Postavke/Settings”.
  3. U “Your Facebook Information/Vaše Facebook Informacije” računa odaberite “Temporarily deactivate or permanently delete your account”, kliknite na “View/Vidi”
  4. Bićete upitani da označite da li želite u potpunosti izbrisati Facebook profil ili ga deaktivirati sa mogućnošću kasnije aktivacije.
    Isto tako i obrisani Facebook profil možete vratiti ukoliko se predomislite u roku od 14 dana.