Registrirajte se na forum.
Učestvujte u diskusijama i iznesite vaše stavove.
Kliknite ovdje.

Bošnjak kao simbol idiotizma

Prije svega, treba da kažem, da sam rođen u doba Jugoslavije i tri ili četiri godine sam bio Jugosloven.
Dok još nisam znao ni da živim, nastao je haos i ja sam postao Bošnjak, nisam više bio Jugosloven, a da to nisam ni znao.

Sjećam se, iako sam bio mali, sjećam se rata, sjećam se haosa.

Poslije tog rata krenula je politika laganja, i duži niz godina sam varao sebe, vjerujući da će narod, Bošnjaci, shvatiti da ih politika manipulira i laže i da će donijeti neke promjene.

Tada nisam imao pojma koliko sam u krivu.

Završio sam školovanje, istraživao sam historiju, politiku, religiju, kako domaćeg područja, tako i na svjetskom nivou.

Otkrivajući nove stvari, jačao je i moj intelekt, i tada počinjem polahko shvatati kako sam okružen glupim ljudima.
Neki bi možda iskoristili drugačiju riječ da objasne neinteligentne osobe, ali neinteligentne osobe su mnogo inteligentnije od Bošnjaka.

Bošnjak se godinama ponosi time što je Bošnjak, pazi, ponosi se što je glup.
Ponosi se time što je toliko glup da vjeruje ako ne glasa za određenu stranku da je uradio haram stvar, jer je to protiv Boga, a baš moraš biti dobro debilan da baš toliko ne razumiješ Islam.
Kada se približe izbori, svako radi protiv svakoga, svako laže protiv svakoga, jedan brat je jedna stranka, drugi brat je druga stranka, idu do te krajnosti da mrze jedan drugoga, i da jedan drugoga nazivaju nevjernicima jer su baš toliko retardirani da ne razumiju osnovu Islama.

Bošnjaci o Islamu znaju ono što ih kao djecu nauče u mektebu, što je dobro, ali tada sve staje, i dalje bivaju naučeni politički Islam, u čijem je sastavu sva ta Islamska zajednica u BiH, koja prije svakih izbora smišljeno krene s rodoljubivim hutbama, svakoga petka, s ciljem uvjerenja glupih Bošnjaka da svoj glas daju političkoj partiji, koja je definitivno gora od mnogih partija u kojoj ni jedan član nije Musliman.

Da ostavimo Islam i religiju po strani.
Evo, skoro, krenuše protesti u SAD, i gledam u Tuzli, glupi Bošnjaci nešto su čučnuli, dižu jednu ruku gore i glume Evropejce tako što se solidarišu s crncima u SAD, a nemaju 1,00KM da daju sinu ili kćerci za užinu u školi.

Ovi, isti, debili, odnosno Bošnjaci, solidarišu se sa Zapadom bilo šta da se na Zapadu desi, a glasaju za ljude, koji rade mnogo gore stvari od onih, protiv kojih se demonstracije organizuju na tom Zapadu.
Ne mogu dokučiti, koji sklop mozga, kako, zašto?
Kako neko može biti tako debilan?
Da je pojedinac, ne bi me čudilo, ali skoro cijela nacija.

Gaji se i neki prazni patriotizam, pa onda i meni govore kako je potrebno biti patriota.

Čekaj, kažeš meni, kome je Bosna i Hercegovina, ne kao regija, već kao institucija u životu dala nekoliko hroničnih oboljenja, izgubljena tri desetljeća života, nemoguće je nabrojati sav stres i živce koje sam izgubio na nepravdu, korupciju, laž, obmane, a najviše me dira kad predstavljaju ono za šta je skoro pa zagarantiran džehenem kao dobru stvar u Islamu?

Meni kažeš, da treba da volim organizacionu jedinicu društva u kojoj zakon važi za jedne, a ne važi za druge?

I ti meni, za takvu instituciju, ili bolje rečeno, za takvu državu kažeš da treba da je volim i treba da budem ponosan Bošnjak, Bosanac iz Bosne i Hercegovine?
Pa, evo, da vam kažem kako se ja osjećam.
Mrzim Bosnu i Hercegovinu, i opet, ponavljam, ne kao regiju, već kao instituciju.

Mrzim Bošnjake.
Svako pametan mrzi glup narod.
Zbog čega bih trebao da volim toliko debilnu populaciju, ili još gore da se poistovjećujem sa takvom vrstom retardacije?
Nisam Bošnjak i vjerovatno neću nikad više biti.
Vas Bošnjaka postoje tri vrste, prva vrsta su oni koji kradu i diktiraju sve, druga vrsta su oni koji vire iz guzica tih koji kradu i treća vrsta su oni koji šute kako ih ne bi čuli ovi iz guzica onih koji kradu i prenijeli informaciju onima koji kradu.

Musliman sam, ali nemojte se varati da nam je to zajednička stvar, jer taj vaš Islam nije ni blizu Islamu.

Vas nema, ne postojite, vi ste mrtvi, živite u nekoj iluziji da ste Bošnjaci, da ste patriote, veličate neku Bosnu i Hercegovinu, koja se po najgorim karakteristikama za državu odavno zalijepila na prvo mjesto svih, svjetskih, po državu najgorih ljestvica, a naročito ljestvicu korupcione liste.

Da pokušamo sastaviti sve to u jednu rečenicu, kako bismo Bošnjake predstavili uz pomoć činjenica.
“Mi smo Bošnjaci, vjera nam je Islam, država nam je Bosna i Hercegovina, glasamo za političku partiju ili partije za koje vjerujemo da su Allahova stranka, ove stranke su nas po šerijatu dovele do prvog mjesta na listi najkorumpiranijih država svijeta.
Lažemo o komšijama, rodbini, izdajemo jedni druge našim liderima, kako bi nas zaposlili kao svoje robove, za plate kojima bismo svakodnevno mogli priuštiti parče hljeba i najgoru paštetu.
Naši mladi bježe iz Islamskog rahatluka, Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini, u zemlje koje nisu Islamske.

Najgore od svega, dok kao ovakvi funkcionišete, vjerujete da ćete biti u dženetu, i da je to kako Islam treba da funkcioniše.
Razmišljate kako će Bog oprostiti ako sebi naštelite posao, tako što drugog izdate, potplatite ili uradite nešto što se protivi Islamu, a zatim klanjate redovno?
Bog će vam oprostiti, ali tek kad date otkaz, iskreno se pokajete, zatražite izvinjenje od čovjeka čije ste meso jeli, pričajući loše o njemu u svoju korist.
Tada će vam možda i oprostiti, a to kako vi radite neće, znam da neće, vjerujte mi da neće.

Ovo je tek par, nekih osnovne stvari, a mogla bi se knjiga napisati o toj debilnoj populaciji.
Čast izuzecima naravno, ali tih izuzetaka je veoma, ali veoma malo.

Čast mi je da kažem, da nisam Bošnjak, nisam toliko glup da budem jedan.
Ne volim Bosnu i Hercegovinu kao zajednicu, organizaciju, organizacionu jedinicu, instituciju ili nazovite to kako vam odgovara.
Volim Bosnu i Hercegovinu kao dio, Bogom danog, dijela naše planete, s mnogo lijepih rijeka, šuma, polja i planina.

Bošnjak sam bio, kad su se Bošnjaci, Velikim Bogom kleli da robovi biti neće, vi ste danas jedni drugima robovi, a ja robujem samo Jednome.

Lapan
Naše web mjesto je omogućeno prikazivanjem internetskih oglasa našim posjetiteljima.
Onemogućite vaš blokator i kliknite na ovaj tekst.